Primer pla de Paloma Cuevas a la boda de Daniel Clará i Anne Marie Collins

Paloma Cuevas: per què no ha vist els fills de Luis Miguel aquest estiu

Paloma Cuevas no ha compartit ni un minut amb ells

Paloma Cuevas està tenint un estiu molt especial. L'està passant fora d'Espanya amb el seu xicot, Luis Miguel. Es troba acompanyant-lo per la gira que ha iniciat recentment i que ja li ha permès aconseguir grans èxits a l'Argentina.

Paloma ha estat portada de revista amb ell en aquesta gira, ja que ha demostrat que estan gaudint d'un moment molt dolç. Tot i això, la seva felicitat s'ha vist entelada en part per un motiu. En concret, perquè aquests dies junts no han pogut passar temps amb els fills petits del cantant.

El xicot de la cordovesa esperava tenir els nens al costat d'ells en aquesta gira, però no ha estat així. La raó? És una i de pes. La revelem a continuació.

Paloma Cuevas té una raó per no estar aquest estiu amb els fills de Luis Miguel

Paloma Cuevas fa dies que no se separa del seu xicot. Després d'haver gaudit d'unes vacances a Mèxic, han començat junts la gira d'ell, en què ha aparegut visiblement més prim. I això ha suposat que la cordovesa s'hagi convertit en la seva millor companya de viatge, certament.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

En un avió s'han desplaçat fins a les diferents ciutats on ell ha actuat al llarg d'aquest estiu. I en moltes han tingut també la companyia d'amics i coneguts, com ara Rosa Clará. Tot i que també han sentit absències: les dels dos fills petits de Luis Miguel, Daniel i Miguel, que tenen 16 i 14 anys, respectivament.

Muntatge de Luis Miguel i Paloma Cuevas en primer pla
Paloma Cuevas esperava estar amb els fills del cantant durant aquest estiu gràcies a la gira | España Diario

Paloma no ha pogut així lligar caps amb aquests dos menors que són part essencial de la vida del seu xicot. Aquest revés ha passat per una raó de pes. La mare dels nens, Aracely Arámbula, és qui ha impedit que aquesta trobada entre les dues parts es produeixi.

Segons l'actriu ha comunicat a través del seu advocat, s'ha oposat que el mexicà i els fills passin temps junts per un motiu molt concret. Exactament, perquè ell no li ha passat la manutenció d'aquells en els darrers tres anys. Per això, mentre hi hagi aquest deute, no facilitarà el contacte del seu ex amb els nois.

Tot i això, Vanitatis ha publicat que la raó real de la postura d'Aracely seria una altra de molt diferent. Pel que sembla, aquesta dona “ha posat com a condició que ella ha de ser present en aquestes trobades”.

Paloma Cuevas sí que té contacte amb l'altra filla de la seva parella

Paloma Cuevas, per tot el que s'ha explicat, no ha pogut estar aquest estiu amb els fills de Luis Miguel. Això dificulta que pugui tenir contacte i vincle afectiu amb ells, al contrari del que li passa amb la primogènita, Michelle Salas. Aquesta model i 'influencer' és fruit de la relació del mexicà amb Stephanie Salas a finals dels anys 80.

La cordovesa coneix en persona la jove i, a més, té molt bona sintonia amb ella. Es va poder comprovar durant uns dies que van coincidir tots tres a Nova York. I és que les uneix, sobretot, la seva passió pel món de la moda, en què totes dues treballen.

Aquesta trobada a terres estatunidenques va deixar de manifest que la noia estava encantada amb la nova xicota del seu pare i viceversa. Ara bé, també va demostrar que l'artista i la seva filla són cada cop més a prop. I això va sorprendre perquè cal recordar que la relació entre tots dos ha estat molt complicada, tant que ell no la va reconèixer legalment fins a l'any 2008.