Primer pla de María Verdoy amb el rostre neutre el 2023

María Verdoy, molt emocionada en anunciar una mala notícia a 'Fiesta'

María Verdoy no ha pogut evitar les llàgrimes en directe

María Verdoy està sent una de les cares més conegudes de Telecinco aquest estiu. El motiu és que es troba al capdavant del programa Fiesta, que s'emet els caps de setmana.

María Verdoy aquesta temporada estival es troba havent de fer front a notícies realment dures, com el cas de Daniel Sancho. Però les últimes hores ha hagut de donar una informació que l'ha afectada personalment. No ha pogut evitar emocionar-se en descobrir que ha mort un amic seu: el marit de Pepa Flores.

María Verdoy plora en directe en revelar la mort d'un amic

María Verdoy, que comparteix presentació de programa amb Frank Blanco, ha tingut un darrer programa molt complicat. A més de revelar l'ingrés hospitalari de 'La Campos', ha revelat una cosa en directe que l'afecta personalment. Ha informat el públic de la mort de Massimo Stecchini, amb 63 anys, el marit de la sempre estimada Marisol.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

La presentadora valenciana, visiblement emocionada, ha explicat que aquesta tragèdia  va tenir lloc diumenge a la matinada. Després d'això, ha explicat el perquè del dolor: “Jo vaig tenir la sort de conèixer-lo, vaig poder gravar amb ell una entrevista. I va ser una persona increïblement amable”.

“M'enorgulleix dir que, des de llavors, hem mantingut el contacte i hem arribat a establir una amistat. Fa una setmana des del sofà des d'aquest espai vaig estar parlant-hi. Sí, em va enviar un àudio dient-me que estava fenomenal i em va recalcar com estava de bé”.

María Verdoy plorant al programa 'Fiesta' amb Frank Blanco al seu costat el 2023
Maria Verdoy ha trencat a plorar en revelar la tragèdia | Telecinco

En aquest punt, María ha donat més detalls dels fets: “Ha patit un infart que ha enxampat per sorpresa tota la família. I a ella volem enviar-li, per descomptat, tot el nostre ànim”.

Verdoy entre llàgrimes ha volgut afegir: “Massimo era una persona formidable i recalcar que sentia devoció per Marisol, per Pepa. Sí, per la seva dona, la seva Pepita”.

La presentadora de Fiesta ha rebut l'abraçada i el consol de Frank davant d'aquest fet que l'ha afectada tant. Com ha deixat clar, l'italià era tan especial per a ella que fins i tot no ha dubtat a recordar-lo a les xarxes socials. El que ha fet exactament ha estat pujar a les seves històries d'Instagram una imatge del dia que el va entrevistar per al ja desaparegut Viva la vida.

Story de Maria Verdoy recordant la seva entrevista amb Massimo Stecchini
María Verdoy ha recordat Massimo a les xarxes |

Tot el que se sap de l'amic de María Verdoy

María Verdoy ha confessat la bona relació que va mantenir amb Massimo, un home que sempre va intentar mantenir-se en un segon pla darrere de la seva dona. Per això només en comptades ocasions va aparèixer públicament al llarg dels 35 anys que han estat junts.

Ell era empresari i curiosament va ser el propietari de la primera pizzeria de Màlaga, Trastevere, que es va ubicar al barri de la Malagueta. Precisament en aquest local va ser on el 1998 va conèixer la nostra Marisol i des d'aquell moment els seus destins van canviar per sempre. I és que ell va trobar en Pepa la dona de la seva vida i ella va trobar l'home amb qui va superar la seva dolorosa ruptura amb Antonio Gades.

Massimo Stecchini i la seva dona, Marisol, passejant pels carrers de Màlaga el 2014
María Verdoy sap la sòlida relació que va formar Massimo amb Marisol | GTRES

María va ser testimoni que la parella estava molt enamorada, molt feliç i allunyada del focus mediàtic. Eren uns malaguenys més, als quals se'ls veia passejar per la ciutat i fins i tot gaudint de la platja moltes vegades. Aquesta és la vida que havien triat.

L'amic de María, amb la mort, ha deixat trencats els seus éssers estimats, que ara estan rebent l'afecte de nombrosos amics i familiars. Aquests s'estan desplaçant fins al tanatori Parcemasa de la ciutat andalusa per estar al seu costat i acomiadar per sempre l'italià.