Primer plano de Antonio David Flores con rostro triste en el plató de ‘Sálvame’

Antonio David Flores tenia un pla amb María Teresa Campos que no va executar mai

Antonio David Flores estava disposat a actuar en contra de Maria Teresa Campos

Fa uns anys, Antonio David Flores va anunciar públicament l'últim pla que duia a terme contra la presentadora, María Teresa Campos. Tot i això, i segons hem pogut veure amb el pas del temps, l'ex guàrdia civil no va arribar mai a materialitzar aquesta idea.

Des que el youtuber va finalitzar el matrimoni amb Rocío Carrasco, el clan Campos al complet va decidir posicionar-se al costat de la filla de la Jurado.

María Teresa Campos amb Rocío Carrasco somrient
María Teresa Campos sempre s'ha posicionat amb Rocío Carrasco | GTRES

Tant és així que, durant els anys en què la popularitat d'Antonio David estava passant pel seu millor moment, aquesta família no va parar de recolzar públicament l'empresària.

Però amb el retorn televisiu de Carrasco, la tensió entre el seu exmarit i María Teresa Campos va créixer de manera considerable. I és que, arran de conèixer tot el que va explicar Rocío a la seva docusèrie, aquesta comunicadora no va tenir objeccions a l'hora de propinar-li al youtuber certs desqualificatius.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Entre altres coses, la matriarca de les Campos va titllar Antonio David Flores de "pocavergonya". Unes paraules que, segons sembla, no van asseure gens bé a l'ex col·laborador de televisió.

Per això, després de sortir de Sálvame, no s'ho va pensar dues vegades a l'hora de revelar el pla que estava duent a terme en contra de María Teresa Campos. Encara que, això sí, avui encara no s'ha executat.

Antonio David Flores tenia la intenció de demanar aquesta coneguda periodista

La relació entre Antonio David Flores i María Teresa Campos no ha estat mai bona. Tot i això, tot va començar a complicar-se després dels insults que aquesta mítica presentadora va abocar sobre ell en una coneguda revista del cor.

El maig del 2021, la mare de Terelu i Carmen va concedir a Lecturas una entrevista amb motiu del seu 80 aniversari. Hi va parlar, entre altres coses, de la seva relació amb l'hereva universal de 'la més gran'.

Tal com va assegurar, per a ella, Rocío és molt més que una amiga. I és que, des de fa anys, la considera part de la família. Per això, no va tenir objeccions a l'hora de confessar la "por" que va sentir en veure la docusèrie, Rocío: contar la verdad para seguir viva.

Plànol curt d'Antonio David Flores amb cara d'enuig al plató de 'Sálvame'
A Antonio David Flores no li van asseure gens bé les paraules de Teresa | Mediaset

Tant és així que el seu desig abans de morir era que es fes justícia en relació amb els suposats maltractaments que Carrasco va rebre per part d'Antonio David Flores.

Tot i això, el que més el va molestar a l'ex col·laborador de Sálvame va ser que María Teresa Campos es referís a ell com a "pocavergonya". Per això, no va trigar a posar-se en contacte amb el seu advocat per prendre cartes a l'assumpte.

Dies després d'aquestes polèmiques declaracions, el diari La Razón va publicar la darrera i inesperada decisió que havia pres Antonio David Flores. I és que, després d'haver parlat amb el defensor legal, l'ex guàrdia civil va decidir emprendre accions legals contra la comunicadora.

Segons ha confessat l'entorn de l'ex tertulià, aquest atac només responia a l'"odi" que, segons ells, "sent la 'madrastra' de Rocío cap a Antonio".

A continuació, no van dubtar a advertir Maria Teresa Campos sobre les intencions d'Antonio David Flores. "Que s'atingui a les conseqüències pels seus insults, n'espera una bona".

Muntatge en primer pla de María Teresa Campos somrient i Antonio David Flores seriós
Antonio David Flores va estudiar la possibilitat de portar Maria Teresa davant els tribunals | Mediaset, E-Noticies

Aquestes persones properes a l'ex guàrdia civil van assegurar que, tant ella com la seva filla Terelu, devien “tenir molts problemes econòmics”. Per això necessitaven "exclusives i el Deluxe per començar a sanejar el compte corrent".

A més, abans de posar punt final a les seves declaracions, no s'ho van pensar dues vegades a l'hora de pagar Maria Teresa amb la mateixa moneda. "Aquesta senyora està amargada pels seus fracassos sentimentals i televisius i no es resigna a romandre a l'anonimat".

Tot i això, tot apunta que aquesta situació es va quedar en una sonada anècdota. I és que, dos anys després, Antonio David Flores encara no ha emprès accions legals contra la Campos.

A la que sí que ha portat davant els tribunals, més d'una vegada, ha estat la seva exdona Rocío. Sense anar més lluny, aquest estiu, Carrasco ha hagut d'enfrontar-se al seu fill per una denúncia que va interposar amb el seu pare pel suposat impagament de la pensió.