Primer pla de Rocío Carrasco i Fidel Albiac agafats de la mà

Rocío Carrasco i Fidel Albiac: victòria a l'amor, més de 8 derrotes judicials

Rocío Carrasco ha vist com la Justícia no li dóna habitualment la raó

Rocío Carrasco torna a ser actualitat i no per cap episodi relacionat amb el seu ex o algú de l'entorn de la família Mohedano. La filla de Rocío Jurado, que va trencar el seu silenci amb el documental Rocío, explicar la veritat per seguir viva , visita els jutjats amb assiduïtat. Casada amb Fidel Albiac des de l'any 2016, Carrasco sap que la felicitat en allò sentimental no sempre coincideix amb el triomf en altres parcel·les de la vida.

Abans de l'emissió del documental sobre la seva vida a Telecinco, Rocío Carrasco ha estat protagonista de diversos procediments judicials. La majoria rebatien alguna afirmació feta sobre ella als platós, com el cas d'Olga Moreno. L'ex d'Antonio David Flores es va asseure el 2019 al Deluxe per parlar sobre la nul·la relació de Rocío amb els seus fills així com del seu paper com a mare.

Rocío Carrasco acumula una llarga llista de derrotes als tribunals

En aquest cas Rocío sol·licitava una indemnització per danys morals de 90.000 euros més les costes del procediment. A més, també exigia que Olga Moreno no en tornés a parlar públicament. Una batalla judicial que Rocío va perdre així com moltes altres.

Muntatge de fotos de primer pla de Rocío Carrasco amb rostre seriós i Olga Moreno amb rostre somrient
Olga Moreno ha guanyat Rocío Carrasco als jutjats diverses vegades | España Diario

Un altre exemple és la demanda que Carrasco va interposar també contra Olga Moreno per presumpta revelació de secrets i que va tornar a perdre. La sevillana li hauria explicat a Belén Esteban que la filla de Rocío Jurado tindria un suposat deute milionari amb Hisenda. Un deute del que hauria tingut coneixement en obrir una carta a nom d' Antonio David Flores que havia arribat a casa mentre ell concursava a GH VIP.

Rocío no només acumula demandes contra Olga Moreno , també alguns membres de la seva família en són destinataris. Com quan, després que Rocío mostrés les factures que demostraven que Amador Mohedano i Rosa havien cobrat a l'especial Rocío sempre a l'octubre del 2022, Benito ho va negar tot. Va ser en aquell moment quan la filla de 'la més gran' va decidir emprendre accions legals.

“Se m'acusa a mi particularment fer una factura falsa per presentar en un documental”, explicava molesta Carrasco. “Emprendre accions legals de forma penal contra Rosa”, va confirmar llavors.

La parella de Fidel Albiac també acumula demandes, com la que va interposar el seu ex per impagament de la pensió del seu fill David Flores. Procés judicial en què el jutge ja va dictar sentència condemnant a pagar a Rocío 13.200 euros més els interessos pels anys en què no va abonar els diners. Tot i així, va rebre la condemna més baixa de les establertes pel Codi Penal espanyol per a aquest tipus de delictes.

Muntatge de fotos de primer pla d'Antonio David Flores i Rocío Carrasco amb cares serioses
Antonio David Flores va ser absolt per la justícia després de ser acusat de maltractament per Rocío Carrasco | e-noticies.cat

Raquel Mosquera, Raquel Bollo, Olga Moreno, el xòfer de Rocío Jurado, Jose María Franco, Belén Esteban, i ara també Kiko Matamoros han vençut Carrasco als tribunals. La filla de Rocío Jurado va demandar el col·laborador de televisió el 2019 per vulnerar el seu dret a l'honor. La justícia considera que les paraules del tertulià no tenien la “intensitat ofensiva suficient per arribar a constituir una intromissió il·legítima en el dret fonamental al seu honor”.

Kiko Matamoros ha estat l'últim a vèncer Rocío als jutjats

Recordem a més, que Antonio David va guanyar una altra important batalla a Rocío Carrasco. Sobre l'exguardia civil pesava la possibilitat d'ingressar fins a deu anys a la presó per la suma total de delictes. El jutge va arxivar la denúncia per maltractaments psicològics continuats i trencament dels drets de custòdia.

Kiko Matamoros enfadat a 'Sálvame'
La Justícia ha donat la raó a Kiko Matamoros als tribunals | Mediaset

Així, des que es va divorciar d'Antonio David Flores, el 1999, les visites a l'advocat per intentar solucionar temes conjugals i familiars són freqüents. Demandes, denúncies, querelles i plets en què està assessorada pel seu marit, i també advocat, Fidel Albiac , amb qui ha trobat l'estabilitat sentimental.