Muntatge de fotos de Maria Teresa Campos, Carmen Borrego i una rodona amb la imatge difuminada d'un mocador
GENT

L'objecte de María Teresa Campos que Carmen Borrego conserva com un tresor

Carmen Borrego ha revelat a 'Vamos a ver' què guarda de la seva mare

Carmen Borrego ha parlat a Vamos a ver sobre els mobles que María Teresa Campos tenia al seu pis de lloguer. Ha explicat que abans de viure aquí la presentadora estava establerta en una mansió de més de 1.000 metres quadrats. Això vol dir que acumulava molts records, però la Carmen en conserva un com si fos un tresor: un fulard molt especial.

Carmen Borrego ha explicat al programa de Joaquín Prat que no està preocupada pel valor econòmic dels mobles de la seva mare. Alguns els han hagut de vendre “perquè la meva germana i jo tenim la casa ja muntada”. Altres els han portat a un pis que la María Teresa tenia a Màlaga “perquè és un lloc de vacances i allà si que fa falta alguna cosa”.

Imatge de María Teresa Campos, feliç amb un vestit groc de quadres durant una entrevista a 'Viva la Vida' l'any 2021
María Teresa Campos tenia mobles molt valuosos | Mediaset

Carmen s'ha sincerat i ha reconegut que per a ella ha estat molt dur entrar al domicili de María Teresa. “Se'm posa la pell de gallina”, ha declarat just abans de revelar l'objecte amb què s'ha quedat. “Jo he guardat una pashmina perquè la meva mare en els últims temps estava molt prima i sempre se la posava”.

La intenció de la Carmen és conservar l'olor de la presentadora en aquesta peça. “No la penso rentar mai perquè fa olor a ella i em porta records”, comenta visiblement emocionada. Joaquín Prat li ha donat la raó i ha admès que aquesta mena d'assumptes remouen molts sentiments.

La sinceritat de Carmen Borrego sobre les pertinences de la seva mare

Carmen ha explicat que María Teresa Campos “va invertir la seva feina a casa de Molino”. Està fent referència a Molino de la Hoz, l'exclusiva urbanització on estava ubicada la mansió de la periodista. “En aquella casa era tot nou, així que els mobles que hi ha ara no són els mateixos que teniem quan érem petits”.

Muntatge d´un primer pla de Carmen Borrego amb rostre neutre i uns mobles
Carmen Borrego no pot conservar els mobles de la mare | e-noticies.cat, Semana, Europa Press

Borrego insisteix que el valor econòmic d'aquestes pertinences han quedat en un segon pla. Tant per ella com per a Terelu Campos el més important són les coses que utilitzava Maria Teresa en el seu dia a dia. Després ha explicat que ella s'ha quedat amb un fulard que guarda l'essència de la seva progenitora.

La seva companya Bibiana Fernández, que era present a Vamos a Ver, s'ha solidaritzat. Segons explica, ella va tenir un gest molt semblant amb la seva mare i també va guardar un objecte de les mateixes característiques.