Primer pla de Rocío Carrasco somrient amb un micròfon a la inauguració del monument del seu pare, Pedro Carrasco

Rocío Carrasco i Fidel Albiac aconsegueixen el que feia tant de temps que perseguien

Rocío Carrasco s'ha esforçat molt en un projecte que és un èxit

Rocío Carrasco fa molt de temps que diu que el seu únic objectiu és complir el desig de la seva mare, no li importa res més. Aquesta és la raó per la qual va fundar una empresa per portar per tot Espanya Rocío Jurado, el musical. Aquest espectacle està sent un èxit i ja ha anunciat diverses dates a ciutats tan destacades com ara Saragossa o Bilbao, però hi ha alguna cosa més.

Rocío Carrasco està de celebració, ja que l'últim informe que ha sortit publicat demostra que l'ajuda de Fidel Albiac ha valgut la pena. El matrimoni ha estat treballant per inaugurar un museu que ret homenatge a la figura de Rocío Jurado. Aquest centre és a Chipiona, ciutat natal de la cantant, i ha generat diversos debats.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Rocío, quan encara tenia bona relació amb la seva família materna, va encarregar aquest projecte a Amador Mohedano. Segons van explicar a Sálvame, Amador cobrava un bon sou per gestionar aquest centre fins que Carrasco va descobrir les seves intencions. “No deixaré que el nom de la meva mare estigui associat a cap tripijoc polític”, va declarar Rociíto al seu documental.

Muntatge en primer pla de Rocío Carrasco i Amador Mohedano seriosos
Rocío Carrasco va apartar Amador Mohedano d'aquest projecte | Mediaset, E-Noticies

Rocío va explicar que va haver de prescindir dels serveis d'Amador Mohedano perquè no tenia un bon comportament. Tampoc no va arribar a un acord amb l'anterior Ajuntament per assumptes burocràtics i va decidir frenar aquesta missió. Més endavant la va tornar a posar en marxa gràcies a Fidel Albiac, que l'ha ajudat en tot.

Rocío Carrasco i Fidel Albiac compleixen el seu somni: han triomfat

Rocío ha aconseguit que el darrer any, el primer des que està obert el museu de 'La más grande', hagin entrat més de 50.000 persones. L'Ajuntament s'hi ha pronunciat i ha agraït a Carrasco i a Albiac el que han fet. Tot això ha ajudat el turisme de Chipiona, que és una ciutat petita, per això sorprenen els números que han obtingut.

Rocío Carrasco i Fidel Albiac donant-se la mà a la inauguració del Museu de Rocío Jurado
Fidel Albiac va inaugurar el museu de Rocío Jurado | Europa Press

Carrasco ha estat treballant molt de temps en aquest desig, feia anys que desitjava que els fans de la seva mare veiessin el que estava preparant.

L'últim informe, confirmat pel mitjà Nius, afirma que el museu rep 100 visites diàries.

Fidel Albiac va inaugurar aquest centre al costat de Rociíto, malgrat que ell no s'hi dedica. És advocat i treballa en un bufet important, però dona suport a Carrasco i l'ajuda en tots els seus objectius.