Primer pla de Paloma Cuevas a la boda de Daniel Clará i Anne Marie Collins

Paloma Cuevas: tot el que està fent mentre Luis Miguel triomfa a Argentina

A la llum, l'agenda de Paloma Cuevas a Argentina

La setmana passada vam ser testimonis que Paloma Cuevas no es va perdre per res del món l'oportunitat d'acompanyar Luis Miguel a l'inici de la gira internacional. Els tortolitos es van desplaçar dijous 3 d'agost fins a Argentina, la primera parada del tour del cantant.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

Paloma Cuevas ha estat el suport indispensable que l'artista necessitava per començar amb força aquesta sèrie de concerts.

Això sí, mentre Luis Miguel estava fent concerts en aquest país, Paloma Cuevas va saber aprofitar bé el seu temps lliure. Què va fer Paloma Cuevas durant aquests dies en què el cantant estava assajant?

Primer pla de Paloma Cuevas donant suport a Rosa Clará
Paloma Cuevas va tenir molt de temps lliure | Europa Press

Al descobert, el que ha fet Paloma Cuevas en absència de Luis Miguel

Ha estat el mitjà Teleshow qui ha explicat en exclusiva com va ocupar Paloma Cuevas el seu temps en absència de la parella.

Des d'aquesta publicació, han confirmat que Paloma Cuevas, només trepitjar sòl argentí, va posar rumb a l'hotel Faena, on es va allotjar amb l'artista.

L'endemà al matí (dijous), mentre ell estava a la prova de so, la dissenyadora, en lloc de recórrer els carrers de la capital, va optar per continuar romanent a l'hotel.

Primer pla de Paloma Cuevas somrient als premis 'Mujer de Hoy'
Paloma Cuevas s'ha distret a Buenos Aires mentre la seva parella estava ocupada | GTRES

Segons expliquen a l'esmentat mitjà, només va sortir breument per “fer unes compres”, sense baixar de la furgoneta, per tots els paparazzis que l'estaven esperant.

Divendres, Paloma Cuevas va abandonar l'allotjament per gaudir del primer concert de Luis Miguel a Argentina. I, després de l'esdeveniment, tots dos van gaudir d'una vetllada molt romàntica a l'hotel, amb sopar a domicili inclòs. “Van demanar menjar a una reconeguda graella que van anar a buscar els seus custodis”, expliquen des de la publicació.

Va ser un dia després quan Paloma Cuevas va decidir sortir al costat de les seves filles i explorar una mica els carrers de Buenos Aires, sense gaire èxit, ja us avancem.

“El city tour la va portar pels barris de Balvanera i Palerm, on en intentar ingressar en un negoci de productes naturistes, va observar la presència dels paparazzis i va tornar a ficar-se a la camioneta”.

Sopar romàntic amb Luis Miguel

Després d'aquest fracàs, l'endemà, que Luis Miguel el tenia lliure, la dissenyadora va continuar tancada a l'hotel. Tot i això, a la nit, van sortir junts a sopar fora per primera vegada des que van arribar.

“Una graella a Ezeiza, un restaurant a Palerm i finalment van triar un de sushi a Puerto Madero”, expliquen des de Teleshow.