Primer plànol de Rocío Carrasco amb una expressió seriosa

Rocío Carrasco i els seus fills, al punt de mira per Luis Rubiales

El cas de Rocío Carrasco manté una similitud clau amb el discurs de Rubiales

El cas de Luis Rubiales ha aconseguit sacsejar tota la societat espanyola. El seu discurs en què afirmava que "no dimitiré" només servia per alimentar més encara més la polèmica. Això ha fet que una poderosa onada de figures conegudes s'hagin posicionat de manera contundent contra ell.

L'última a sumar-se al carro ha estat María Patiño. La periodista de Telecinco ha recorregut a les xarxes socials per fer una reflexió sobre l'actitud de Rubiales. Però el que és sorprenent d'això és que Patiño feia una mena de comparativa amb l'estratègia televisiva que Antonio David Flores va portar durant anys contra Rocío Carrasco.

D'aquesta manera, la periodista tornava a posar el focus sobre el cas de Rocío Carraco i els seus fills, que va suposar una autèntica revolució social a la societat espanyola.

El discurs de Luis Rubiales i la seva similitud amb el cas de Rocío Carrasco

Les paraules de Luis Rubiales només han servit per tirar més llenya al foc i avivar encara més tota la polèmica. El president de la Reial Federació Espanyola de Futbol, que actualment està suspès de tota relació amb el futbol, esmentava les seves filles en el seu discurs.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

"Va ser com fer un petó a una de les meves filles. No hi ha desig. Va ser un petó espontani. Mutu, eufòric i consentit, que aquesta és la clau de tot el procés que s'ha muntat", assegurava. Aquestes paraules no van ser ben vistes per gran part de la societat i les rèpliques no es van fer esperar.

Rocío Carrasco en primer pla plorant a 'Contar la verdad para seguir viva'
Rocío Carrasco parlo sobre la sobreexposició dels seus fills a la seva docusèrie | Mediaset

Figures conegudes com ara Mercedes Milá, Carlota Corredera o Almudena Ariza condemnaven completament les seves paraules.

El periodista Borja Terán exposava el següent: "Utilitzant les seves filles i tot. Mare meva, aquest senyor només cal escoltar-lo per entendre per què no ha de tenir cap càrrec".

Davant d'això, María Patiño responia de manera molt concisa, però contundent. La presentadora de Socialité obria un meló important. "Em sona això d'utilitzar els fills…", compartia a Twitter.

La periodista fa al·lusió al fet de ficar els fills en conflictes mediàtics que, finalment, sempre acaba anant en detriment. Cosa que manté una clara similitud al cas de Rocío Carrasco i els seus fills que va ser exposat a Telecinco al llarg de la docusèrie, Rocío: contar la verdad para seguir viva.

La sèrie documental va arribar directa a les nostres pantalles per posar sobre la taula temes i assumptes que no s'havien tractat fins aquell moment, entre ells, la violència vicària.

María anava més enllà i publicava un segon tuit sobre l'actitud de Rubiales. "Els masclistes solen demandar… quan es veuen assenyalats", assegurava Patiño al seu Twitter.

Imatge del petó entre Luis Rubiales i Jenni Hermoso a la Final del Mundial de Futbol Femení
María Patiño relacionava la polèmica de Rubiales amb el cas de Rocío Carrasco | RTVE

Durant el seu discurs, Rubiales va assegurar que estava disposat a prendre mesures legals contra Yolanda Díaz, Ione Belarra, Irene Montero i Pablo Echenique.

El president ha considerat que s'estava fent un "assassinat públic", i que les paraules que aquestes figures polítiques havien abocat menyscabaven el seu honor. "M'han acusat i estan intentant assassinar-me públicament, i em defensaré", afirmava.