Primer pla Fidel Albiac serio pels carrers de Madrid

Fidel Albiac: com va descobrir que Rocío Carrasco volia fer una bogeria

La dona de Fidel Albiac va confessar qui van ser els que van posar en alerta l'advocat

Fidel Albiac va aconseguir salvar la vida a la seva dona gràcies als gossos que tots dos tenen a casa seva. O això és el que, almenys, va assegurar Rocío Carrasco a la seva primera sèrie documental.

El març de 2021 l'hereva universal de 'La más grande' va estrenar Rocío: contar la verdad para seguir viva. Després de més de 20 anys a l'ombra, l'empresària va voler explicar la seva història davant tota l'audiència de Telecinco.

Rocío Carrasco i Fidel Albiac donant-se la mà a la inauguració del Museu de Rocío Jurado
Fidel Albiac va salvar la vida a la seva dona | Europa Press

Als capítols d'aquest projecte audiovisual, la dona de Fidel Albiac va relatar els esdeveniments que va viure juntament amb el seu botxí. Segons ella, durant el seu primer matrimoni, va patir diversos episodis de maltractament per part d'Antonio David Flores.

A més, també es va armar de valor per parlar del dolorós episodi que va protagonitzar amb la seva filla aquell 27 de juliol de 2012. Situació que la va portar directa a l'hospital.

Tot i això, una de les emissions més cridaneres es va produir a principis de juny de 2021. Aquella nit, Carlota Corredera va voler compartir el que va passar durant un dels dies de gravació d'aquesta docusèrie.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Mentre estava explicant el que va passar el 5 d'agost de 2019, es van colar al set el so d'uns gossos bordant. Moment en què la parella sentimental de Fidel Albiac no va poder evitar emocionar-se.

Davant d'aquesta estranya reacció, a la filla de Rocío Jurado no li va quedar més remei que explicar el que va passar en aquell moment. Segons va explicar en aquest debat, les seves mascotes van evitar que cometés una bogeria aquell dia.

Els gossos del matrimoni van advertir Fidel Albiac de què estava succeint

Durant un dels debats posteriors a l'emissió d'aquesta docusèrie, Carlota Corredera va voler compartir amb l'audiència de Telecinco una anècdota sorprenent. Tal com va assegurar la presentadora, la dona de Fidel Albiac no va poder evitar sobresaltar-se en sentir el lladruc d'uns gossos.

En aquest moment, el programa va emetre unes imatges de què va passar aquell dia a l'estudi de gravació. Rocío estava relatant el trist episodi que va protagonitzar el 5 d'agost de 2019 quan va haver de parar la seva història.

Rocío Carrasco en primer pla plorant a 'Contar la verdad para seguir viva'
Rocío Carrasco va intentar llevar-se la vida | Mediaset

La dona de Fidel Albiac estava explicant que, després d'allò que havia passat amb Antonio David i la seva filla, “no volia continuar malvivint”. En aquell mateix moment, uns gossos, que eren al carrer, van començar a bordar.

En sentir-los, Carrasco no va poder evitar emocionar-se. Després d'uns minuts de pausa, la televisiva va assegurar que, aquell dia, va decidir que "no volia viure".

Després de veure aquest fragment de la gravació, la parella de Fidel Albiac va explicar al plató de Telecinco què li va passar en aquell moment. Segons sembla, els animals li van recordar què va passar el dia que gairebé acaba amb la seva vida.

Tal com va confessar la televisiva, els seus gossos van ser els que van advertir el seu marit de què estava passant a l'interior de casa seva. Aquell 5 d'agost de 2019, Rocío va intentar llevar-se la vida ingerint una gran quantitat de medicaments.

Muntatge de fotos de primer pla de Rocío Carrasco i Carlota Corredera, tots dos amb rostre somrient
Rocío Carrasco confessa a Carlota Corredera què és el que va passar aquell dia | España Diario

Tanmateix, gràcies a la reacció de les seves mascotes, Fidel Albiac va aconseguir salvar la vida a la seva dona. "Quan va passar, jo dic que és Fidel qui va al dormitori perquè jo no m'aixeco”.

“Ell va al dormitori perquè els gossos estan udolant i estan bordant d'una manera molt peculiar".

Després d'explicar els motius de la seva reacció, el programa va voler donar una sorpresa a Carrasco: un vídeo dels seus quatre gossos.

En veure l'emotiva reacció de la protagonista, Carlota Corredera va voler saber si, aquell dia, "es van posar a bordar els quatre". "Tinc entès que sí", va confessar amb llàgrimes als ulls.