Primer plano de Terelu Campos muy enfadada en 'Sálvame'

Terelu Campos confessa el seu problema més gran lluny de Telecinco

Terelu Campos no ha tingut objeccions a revelar el pitjor de la seva nova experiència professional

Terelu Campos està afrontant aquest moment un nou repte professional. Després de la finalització de Sálvame i del Deluxe, ha marxat amb molts dels seus companys als Estats Units. I és que allí estan gravant un projecte per a Netflix, gràcies al qual s'estan embutxacant una quantitat econòmica rellevant.

Terelu està il·lusionada amb aquest repte, però no tot és perfecte. A més de trobar-se lluny de la seva mare, que té una salut feble, està afrontant un problema a terres americanes. I aquest l'ha compartit ara amb tots els seus seguidors.

Terelu Campos admet el pitjor d'aquesta experiència fora de Mediaset

Terelu Campos ha estat una de les poques integrants de Sálvame que no s'ha quedat a l'atur. Ha estat fitxada per La Fábrica de la Tele per treballar en un docureality, juntament amb altres companys, que emetrà Netflix. Una plataforma que ja està aconseguint un enorme èxit amb les promocions del format que ha emès fins ara.

Juntament amb l'equip, Terelu s'ha desplaçat fins a Miami per iniciar les gravacions, en les quals ha hagut de participar en diversos programes de televisió locals. I això li encanta, perquè és tota una experiència.

L'equip de 'Sálvame' a l'aeroport amb diversos objectes del programa
Terelu Campos va viatjar fa uns dies amb els seus companys per començar-ne les gravacions | GTRES

Tanmateix, no tot és perfecte, també hi ha contratemps. N'és una bona mostra que al blog que té a Lecturas ha revelat el que pitjor porta d'aquesta feina fora de Mediaset. Exactament ha escrit: “El que estem fent aquí està resultant una experiència ESGOTADORA”.

“He arribat a estar 24 hores seguides sense saber què és dormir ni tombar-me en un llit. Quan ja creia que havia superat l'esgotament, em vaig adonar l'endemà que vam estar 24 hores sense parar. Em vaig aixecar a les 05:00 i em vaig ficar al llit a la mateixa hora. Ostres, això és més difícil del que pensava”.

Terelu Campos plorant i tapant-se el nas amb la mà mentre mira a càmera
Terelu Campos ha reconegut estar esgotada | Mediaset

Campos també ha revelat que hi ha alguna cosa més que està fent difícil aquest camí per terres americanes. Ha confessat que “mai havia estat a Miami en aquestes dates i juro no tornar mentre que estigui a la meva mà. No us puc descriure amb paraules el que estem passant”.

“A les 06:30 hi ha foc al carrer. Treballem amb la calor més infernal que us pugueu imaginar. Aquí no coneixen el terme mitjà, perquè entres als locals i sembla que ets a Sibèria”.

A això ha afegit: “L'aventura americana és molt més difícil que la feina a Espanya. Que Déu reparteixi sort!”.

Terelu Campos explica més detalls de la seva aventura

La germana de Carmen Borrego al seu blog ha explicat més dades als seus seguidors de les seves aventures fora del nostre país. En concret, els ha explicat que ha ficat la pota, i molt, a l'hora de preparar l'equipatge. Sí, perquè, “quan he arribat, m'he adonat que a la maleta he ficat el que no necessitava”.

“El que em feia falta ho he deixat a Madrid. Una terulada, com diria jo”.

Primer pla Terelu Campos amb rostre somrient
Terelu Campos ha explicat més dades del projecte, que la té il·lusionada malgrat tot | Europa Press

Terelu Campos igualment ha revelat que, després de Miami, viatjaran fins a Mèxic, “que em fa molta il·lusió perquè no el conec. No és la meva primera vegada allà, vaig anar fa anys, però a veure-hi els llocs típics de platja on van els turistes".

"Em fa especial il·lusió ser aquí perquè, com sabeu, admiro molt Enrique Bunbury i ell està lligat sentimentalment a aquest lloc”.

Per acabar, ha explicat que aquest projecte “està fent que estigui aflorant com som cadascú. Som diferents, cadascú amb el seu estil i crec que aquest és l'encant d'això que estem fent. Segur que podreu veure una versió nostra molt particular”.

“Tots esperem que us agradi i us enganxi”.