Primer plànol de Diego Arrabal mirant a la càmera amb rostre seriós quan col·laborava en Telecinco
GENT

Diego Arrabal posa a prova Antonio David Flores i es presenta a casa seva

Diego Arrabal acudeix al domicili d'Antonio David per intentar parlar amb ell

Diego Raval sorprèn Antonio David Flores amb la darrera decisió que ha pres. I és que aquest conegut fotògraf no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora d'anar a casa de l'exguardia civil a la recerca de respostes.

Avui dia, l'excol·laborador de televisió s'ha convertit en un dels personatges principals de l'actualitat social del nostre país. I no només pels seus conflictes legals contra la mare del seu fill.

Marta Riesco i Antonio David Flores posant somrients en un photocall
Antonio David Flores i Marta Riesco, protagonistes de l'actualitat social espanyola | GTRES

Des que va posar punt final a la seva relació amb Marta Riesco, la periodista no ha deixat de compartir algunes dades sobre la seva complicada història d'amor amb Antonio David Flores.

Tant és així que, setmanes després de la seva ruptura, la rival de Diego Arrabal va assegurar al canal de YouTube, Telesalseo, que encara trobava molt a faltar la família Flores:

"Jo a aquesta família l'he volgut moltíssim, per ficar-me en una cosa així, imagina't el que jo puc estimar a aquestes persones. És que no vull dir res més perquè em poso a plorar".

Després d'aquestes i moltes altres declaracions, Diego Arrabal ha optat per passar a l'acció. Per això, s'ha desplaçat fins a Màlaga per intentar posar a prova Antonio David Flores. I és que, segons sembla, l'exguàrdia civil ja ha pres una decisió important en relació amb la seva exparella.

Diego Arrabal va a Màlaga a la recerca de respostes

Després del seu últim gran enfrontament amb Marta, Diego Arrabal ha decidit fer guàrdia davant de l'habitatge d'Antonio David Flores per intentar aconseguir les primeres declaracions de l'exguàrdia civil.

A través del seu canal de YouTube, el paparazzi ha compartit amb tots els seus subscriptors els dos motius principals pels quals s'ha desplaçat fins a la capital de Màlaga:

"Ens trobem a casa d'Antonio David Flores i estic esperant dues coses. Primer, per veure si ens dona unes declaracions i així sortim de dubtes sobre què li han semblat les declaracions de Marta".

Captura del canal de YouTube de Diego Arrabal des del cotxe
Diego Arrabal fa guàrdia a les portes de la casa d'Antonio David | YouTube, Diego Arrabal Paparazzo

Però aquest no seria l'únic motiu. Tal com ha revelat Diego Arrabal, li agradaria saber si és veritat el que va dir Riesco fa uns dies. I és que, segons ha donat a entendre la comunicadora, la seva exparella té alguna cosa a dir al fotògraf.

"Crec que també hauria d'aclarir què és el que m'ha de dir. Potser m'ha de dir alguna cosa, com diu la seva exparella", ha assegurat el marbellí, durant el directe en aquesta plataforma de vídeos.

Per això, a Diego Arrabal no li ha tremolat la veu a l'hora de demanar-li a Antonio David que, si és al seu domicili, baixi per parlar-hi. "Aguantarem aquí el temps que faci falta", ha assegurat el paparazzi.

A més, l'excol·laborador de Viva la vida ha volgut opinar sobre la decisió que ha pres Flores de no pronunciar-se públicament sobre totes les polèmiques que l'envolten actualment.

Muntatge de fotos de Marta Riesco en primer pla mirant a càmera i Diego Arrabal a la seva dreta amb el dit aixecat a mode d'advertència
Diego Arrabal torna a atacar públicament Marta Riesco | España Diario

I és que, segons el fotògraf, l'exguardia civil ha optat per mantenir un perfil baix en aquests moments complicats.

D'altra banda, i mentre feia guàrdia a les portes de la casa d'Antonio David Flores, Diego Arrabal ha volgut donar la seva opinió sobre les darreres declaracions de Marta Riesco:

"Dir que Antonio David està malament del cap, em sembla força greu". A més, el paparazzi també ha sentenciat la polèmica afirmació que va fer la periodista en relació amb les fans de la seva ex.

Durant una de les seves darreres intervencions públiques, la comunicadora ha deixat entreveure que les seguidores de l'exguardia civil "n'estan enamorades". "És una falta de respecte força gran", ha sentenciat Diego Arrabal.