Primer pla de Rauw Alejandro amb rostre neutre posant en un photocall
GENT

La declaració de Rauw Alejandro a Shakira que ara té molt de sentit

Això podria explicar el motiu pel qual Rauw Alejandro ha estat enxampat amb la cantant

Rauw Alejandro està sent durament criticat després de sortir a la llum la seva suposada infidelitat a Rosalía. Després que la revista People assegurés que la parella havia trencat, molts van atribuir una deslleialtat per part del cantant com a un dels possibles motius.

Imatge de Rosalía amb Rauw Alejandro posant al photocall dels 40 principals
Segons la revista, la parella s'ha separat per acord mutu | GTRES

Segons corre la veu, Rauw Alejandro hauria tingut un afer amb una model colombiana, Valeria Duque, després del seu concert a Mèxic. No obstant això, en tota aquesta història hi ha una altra dona que també ha estat assenyalada com la responsable de la separació: Shakira.

Arran d'unes imatges que van córrer com la pólvora en què apareixien Rauw Alejandro i la colombiana en una actitud una mica sospitosa, s'ha rumorejat que l'artista podria haver propiciat que tots dos cantants posessin fi a la seva història d'amor.

Ara bé, quanta veritat hi ha darrere d'aquest rumor? Hem rescatat unes declaracions que el mateix Rauw Alejandro va donar al seu dia sobre Shakira i que han ajudat a entendre aquesta situació.

Primer pla de Shakira amb rostre molt somrient
És Shakira la "culpable" de la ruptura entre Rauw Alejandro i Rosalía? | GTRES

Rauw Alejandro i Shakira, estan junts?

Tal com dèiem, Shakira ha estat objecte de totes les mirades des que se'n van publicar unes fotografies al costat de Rauw Alejandro banyant-se en un llac a Puerto Rico.

Tanmateix, de tot això, el que en realitat va sorprendre va ser que estaven acompanyats dels dos fills d'ella, Milan i Sasha. A més a més, es trobaven en un espai força íntim, per la qual cosa es descarten les hipòtesis que estiguessin gravant un videoclip.

Sens dubte, una situació que per a molts fans de Rosalía els ha resultat estranya. No obstant això, honestament, no seria tan inusual per un motiu evident: que tots dos són molt amics. No oblidem que fa uns mesos van publicar una cançó junts, Te Felicito, que va ser tot un èxit. Tanmateix, abans que col·laboressin junts, Rauw Alejandro va fer una confessió que ara té molt de sentit.

En una entrevista que va concedir fa uns mesos a Ibai Llanos, Rauw Alejandro va explicar que, a la “guerra” entre la colombiana i la seva exparella, Gerard Piqué, es declarava “Team Shakira”.

“Des de petit soc musicalment fan de Shakira i soc del seu team. Les dones al poder, sempre”, es va justificar sobre això.

Per aquestes declaracions que va donar Rauw Alejandro sobre Shakira, vam descartar que aquestes fotos tinguin relació amb la seva ruptura amb Rosalía.

A més, cal destacar que en cap d'aquestes imatges apareixen tots dos en una actitud afectuosa, la qual cosa reafirmaria que, en efecte, tots dos només mantenen una amistat.