Elena Rodríguez amb ulleres i expressió seriosa apareix en primer pla, mentre que en un cercle vermell a la cantonada superior esquerra es mostra Adara Molinero plorant.
GENT

Elena Rodríguez explica la veritat en comprovar què està passant amb Adara Molinero

Elena Rodríguez va reaccionar a la situació greu per la qual estava passant Adara Molinero a 'Supervivientes'

Elena Rodríguez va assistir impotent al succés que va viure Adara Molinero a Supervivientes. La gala del passat dijous 27 de juny va començar amb una imatge de la influencer que va estremir tothom. Després de patir una reacció al·lèrgica, la cara d'Adara va quedar completament desfigurada i va haver de ser evacuada de l'illa.

Aquesta situació va tenir lloc minuts abans que es conegués si Adara es convertiria o no en la primera expulsada. Davant d'això, Elena, després de comprovar la greu situació de la seva filla, ha decidit explicar la realitat. Rodríguez ha revelat que la seva filla no podia continuar així i que necessita tornar a casa, per això va demanar als seus seguidors que l'expulsessin.

Primer plànol d'Elena Rodríguez amb rostre seriós en el plató de 'Supervivientes 2023'

Elena Rodríguez reacciona a la situació delicada d'Adara Molinero

Adara Molinero va ser la gran protagonista de l'última gala de Supervivientes All Stars. No només perquè es jugava la permanència amb Olga Moreno, sinó per un problema greu de salut. La filla d'Elena Rodríguez va haver de ser evacuada després de patir un brot al·lèrgic fort que li va desfigurar la cara.

Tanmateix, el seu futur depenia de les votacions que decidirien si es convertia o no a la primera expulsada. El que estava passant amb Molinero era que els seus seguidors la continuaven salvant de l'expulsió. Davant d'aquesta situació, Elena va revelar la realitat: Adara no podia continuar així i havia de tornar a casa.

Captura d'Adara Molinero amb la cara deforme després de ser evacuada per una al·lèrgia a Supervivientes

Els percentatges entre Molinero i Olga estaven tan ajustats que va arribar un moment en què pràcticament van fregar l'empat. Davant això, Elena va reaccionar i va recórrer a les xarxes per demanar encaridament als seus seguidors que deixessin de salvar-la. “Deixeu de votar, si us plau, deixeu-la tornar, si us plau”, suplicava a la xarxa social X.

Poc després de començar la gala, Molinero va confessar que havia arribat al límit i que no se sentia amb forces per continuar. El concurs ja va començar malament, després de patir un atac d'ansietat que va provocar que la seva incorporació fos més tard que els seus companys.

Ara se li ha sumat una reacció al·lèrgica que va acabar completament amb els ànims de la supervivent. “Necessito anar-me'n a casa amb la meva família, de veritat que ho necessito”, va dir Adara completament trencada a Jorge Javier. “Totes les persones que m'estimen que m'ajudin a anar-me'n”, va afegir, poc més va necessitar Elena per prestar auxili a la seva filla.

Elena Rodríguez agraeix l'expulsió d'Adara Molinero

La gala de dijous passat va ser una de les nits més complicades per a Elena Rodríguez. La situació per la qual estava passant Adara la va mantenir molt preocupada i només volia que tornés a casa.

No va ser fins a la meitat del programa quan es va saber si la petició de totes dues que deixessin de salvar-la hauria estat atesa. Finalment, així va ser i Adara es va convertir en la primera expulsada de Supervivientes All Stars, per a alegria de la seva mare.

“Gràcies a tots, gràcies pel vostre esforç, dedicació, solidaritat i comprensió”, va publicar poc després de conèixer el resultat de les votacions. Molinero sempre ha presumit de ser una dona forta i lluitadora. Tanmateix, en aquesta ocasió s'ha vist sobrepassada per la situació i prenia la determinació de tornar a casa.

Per sort no va caldre que abandonés. Els seus seguidors van respondre a la seva petició i a la d'Elena i van deixar de salvar-la, així van donar la victòria a Olga Moreno. Ara, Adara podrà tornar al costat dels seus i rebre les cures que necessita per poder recuperar-se.

L'última actualització del seu estat indicava que Molinero podia tornar amb els seus companys, ja que la seva salut no corria perill. No obstant això, el seu estat anímic no era l'adequat per afrontar un concurs com Supervivientes.

➡️ Gent

Més notícies: