Dona de cabell arrissat davant d'un edifici amb el logotip d'un canal de televisió i una imatge borrosa en un cercle vermell.
GENT

Resposta brutal d'Agnès Marquès en ser atacada en una foto amb la seva filla Olívia

Agnès Marquès ha esclatat contra una seguidora després de ser atacada en una foto amb la seva filla Olívia

Agnès Marquès s'ha consolidat com a una de les presentadores més destacades de la televisió pública a Catalunya. Després d'acompanyar diàriament els espectadors de TV3, ha esdevingut una figura indispensable en la programació de la cadena.

Ara, la periodista ha demostrat que no té pèls a la llengua a l'hora de contestar quan alguna cosa no li sembla bé. I és que la presentadora del programa Planta Baixa de la televisió pública de Catalunya, és molt activa a través de les xarxes socials. D'aquesta manera, no ha dubtat a compartir una preciosa imatge amb la seva filla petita, l'Olívia, a la platja.

La resposta brutal d'Agnès Marquès a una seguidora

Doncs bé, en aquesta publicació, la catalana ha rebut un comentari per part d'una seguidora molt inadequada. Unes paraules criticant el físic de la presentadora. Així doncs, després del que ha passat, Agnès Marquès s'ha vist obligada a respondre.

"Que seca estàs", ha comentat la internauta en la imatge de la de Palma amb la petita. La resposta de la televisiva no s'ha fet esperar i la veritat és que ha estat implacable. Tant és així, que han estat molts els seguidors que l'han aplaudit.

Una dona i una nena estan drets sobre un tronc a la platja, amb el mar i el cel blau de fons.

"Hola, et puc fer un comentari? Potser als teus ulls estic seca, però en tot cas soc d'aquesta complexió per herència. Comentar el físic de les persones és sempre arriscat, siguin primes o no", ha començat la comunicadora.

"Podria estar prima a causa d'una malaltia física o mental. En aquest cas, el comentari m'hauria fet mal, res, només una reflexió", ha lamentat. I és que no li falta raó, ja que en l'era de les xarxes socials ens hem acostumat a opinar sobre els cossos aliens.

A la imatge es mostra un intercanvi de comentaris en una xarxa social. El primer comentari diu

Quelcom completament inapropiat. O potser li diríem a un desconegut pel carrer algun comentari relacionat amb el seu físic? La resposta és no. Així, gran part dels seguidors d'Agnès Marquès no han dubtat a donar-li la raó.

Olívia, el gran suport d'Agnès Marquès

El 2017, la periodista va anunciar a Instagram que havia estat mare d'Olívia. D'aquesta manera, Marquès ha publicat diverses fotografies dels moments més emotius viscuts amb la filla a través de les xarxes socials. Això sí, sempre sense ensenyar la cara de la petita.

➡️ Gent

Més notícies: