Una dona amb cabell arrissat i un home amb barba somriuen davant d'un fons fosc.
GENT

El dur atac a Helena García Melero i Marc Ribas pel que ha passat a TV3

Helena García Melero i Marc Ribas han estat durament atacats pel que va passar al programa 'Tot es mou' de TV3

Divendres passat, Helena García Melero va viure una gran sorpresa al programa Tot es mou. Marc Ribas, un dels xefs més destacats de TV3, va llançar un desafiament a la presentadora. D'aquesta manera, va desafiar Helena García Melero a cuinar una truita amb les mans lligades.

Ribas va pujar l'aposta: va posar a Melero un flotador de flamenc que pràcticament va immobilitzar les seves extremitats. Malgrat el còmic de la situació, la presentadora del programa Tot es mou de la televisió pública de Catalunya, va sortir força airosa.

Dues persones estan en una cuina d'un programa de televisió, una porta un flotador de flamenc rosa mentre cuina.

El dur atac a Helena García Melero i Marc Ribas

Tot això va ser una excusa per presentar el nou programa que Marc Ribas va estrenar el 27 de juny a TV3: Cuina com puguis. Encara que ha estat avui quan Helena García Melero ha compartit el vídeo del moment a través de les seves xarxes socials.

Després de veure les imatges, han estat diversos internautes els que han aprofitat per atacar la presentadora i el xef. "Creguda i prepotent", "un programa que fa llàstima" o "aquest programa no val res, és dolent i no fa riure", són alguns dels comentaris.

Primer pla d'Helena Garcia Melero

Helena García Melero no ha estat l'única criticada, ja que Marc Ribas també ha rebut comentaris negatius. "Qui és el padrí d'aquest noi? És un antipàtic prepotent", assenyala un espectador. No hi ha dubte que les imatges han generat molt enrenou.

Marc Ribas estrena programa a TV3

Aquest programa ja es pot veure de manera exclusiva a la plataforma de contingut en streaming de 3Cat. Ribas, que cada migdia lidera amb les seves receptes a Cuines i ja ha començat a rodar la vuitena temporada de Joc de cartes, també estarà al capdavant d'aquest nou espai.

Inicialment es pensava que el programa es diria Un plat que fa riure, però finalment han presentat la nova versió. En aquest concurs, dues parelles de famosos del món de l'humor, actors, entre d'altres, competiran entre si per seduir el mateix Ribas i el jurat.

Tot i que es va especular que l'espai seria l'adaptació de Tupper club, els directius de TV3 han decidit apostar per un espai de nova creació. D'aquesta manera, tenen els drets d'emissió a la plataforma 3Cat.

➡️ Gent

Més notícies: