Muntatge de fotos de Kate Middleton en primer pla durant el comunicat sobre el seu càncer i una imatge circular del príncep William
GENT

Kate Middleton i Guillermo emeten un trist comunicat: 'Estem commocionats'

Els prínceps de Gal·les han lamentat l'atemptat que ha tingut lloc a Sydney

Kate Middleton i el príncep Guillem estan gaudint d'un període de descans arran dels problemes de salut que pateix la princesa de Gal·les. Tot i això, han fet un alto en el camí per emetre un trist comunicat arran d'una notícia que ha tingut lloc en un centre comercial de Sydney (Austràlia). Un home la identitat del qual encara no ha transcendit ha matat sis persones i vuit més han resultat ferides.

"Estem commocionats i entristits pels terribles esdeveniments ocorreguts avui a Sydney", escriuen els futurs reis d'Anglaterra. "Els nostres pensaments estan amb tots els afectats, inclosos els éssers estimats dels perduts i els heroics policies que van arriscar les seves pròpies vides per salvar els altres", conclouen Kate i Guillermo tancant el text amb les seves inicials W (William) i C (Catherine).

Muntatge dels principes de Gal·les amb el plató de Big Brother UK de fons

Aquestes paraules són molt importants, ja que és la primera vegada que utilitzen les xarxes socials des que Kate Middleton va revelar que patia càncer. Un cop més, els prínceps de Gal·les han tornat a demostrar el seu compromís amb la societat. Gràcies a ells, l'atemptat d'Austràlia ha guanyat molta repercussió.

Tal com informa Anthony Cooke, subcomissionat de la policia de Nova Gal·les del Sud, l'autor del crim ja ha estat abatut. La seva identitat encara no ha vist la llum, però els mitjans locals insisteixen que les investigacions estan molt avançades. Així que cada cop falta menys per descobrir que hi ha darrere de tot el que ha passat.

Kate Middleton i el príncep Guillem, emocionats

No estava previst que Kate Middleton i el príncep Guillem reapareguessin. S'han pres unes vacances que arribaran al final el pròxim 16 d'abril, data en què els seus fills tornaran a l'escola. Mentrestant han aprofitat per passar temps en família a la finca que els va regalar la reina Isabel II.

Kate Middleton i el seu marit Ana assegurat que estan molt emocionats després de descobrir què ha passat a Austràlia. "Segons les investigacions preliminars, sembla que aquesta persona va actuar sola", ha declarat Anthony Cooke.

Muntatge de Kate Middleton seriosa amb un tocat blau i el príncep Guillem seriós amb un vestit negre i corbata de llacet

Lamentablement hi ha un nadó ferit la mare del qual ha perdut la vida en aquest atemptat. En veure que el seu fill i la seva nora han fet un pas endavant, el rei Carles II ha fet el mateix.

"Estem horroritzats davant el tràgic apunyalament. Els nostres cors estan amb les famílies i els éssers estimats dels quals han estat brutalment assassinats durant l'atac tan insensat (...) Donem gràcies per la valentia dels serveis d'emergència", ha declarat el monarca.

➡️ Gent

Més notícies: