Muntatge amb la cara de la periodista Pilar Eyre, un cercle amb una imatge del difunt ginecòleg Santiago Dexeus i un emoji amb cara trista
GENT

'Ha mort': Pilar Eyre plora la pèrdua d'un amic amb les paraules més emotives

Pilar Eyre s'ha volgut acomiadar d'una de les seves grans amistats amb unes paraules boniques i emotives

Pilar Eyre compartia aquest divendres un trist comunicat amb els seus seguidors. A través d'una publicació a X, la periodista i escriptora s'acomiadava d'una de les seves grans amistats. 

Fa tot just unes hores érem coneixedors de la mort de l'eminent ginecòleg català, Santiago Dexeus. Reconegut per la seva tasca i nombroses fites científiques. 

Entre aquests, ser pioner de la fecundació in vitro a Espanya, la realització de la primera laparoscòpia ginecològica i la investigació en tècniques de reproducció assistida. 

Uns mèrits que el van convertir en una persona molt estimada i admirada tant per part de professionals com de pacients. Entre elles, Pilar Eyre. I és que la periodista va forjar una relació d'amistat molt estreta amb el doctor després de donar a llum a la seva clínica. 

Pilar Eyre s'acomiada de Santiago Dexeus amb unes paraules emotives

Després de conèixer la trista notícia, Pilar Eyre s'ha volgut acomiadar del seu amic públicament. Ho ha fet mitjançant una publicació a X (abans Twitter), dedicant-li unes paraules emotives.

Publicació de @pilareyre a Twitter on dedica unes emotives paraules al difunt ginecòleg Santiago Dexeus

"Ha mort el ginecòleg de diverses generacions de dones, gràcies a ell i a la seva clínica vaig donar a llum el meu fill. Adeu, doctor Santiago Dexeus. A la foto, prenent una copa de cava a casa meva fa uns anys amb la seva dona, Lola, a la qual abraço amb molt d'afecte.

La publicació ve acompanyada d'una imatge de fa uns quants anys en què, com detalla Pilar Eyre, apareix el doctor amb la seva dona.

Santiago Dexeus ha mort als 88 anys

L'eminent ginecòleg moria aquest divendres, 12 d'abril, als 88 anys. El 1973, Santiago Dexeus va crear juntament amb el seu germà l'Institut Universitari Dexeus.

Fins al 2004, va ocupar el càrrec de director del Departament de Ginecologia i Obstetrícia. Van ser diversos els èxits i mèrits de la medicina espanyola que van tenir cabuda en aquest centre, com la primera inseminació artificial i la fecundació in vitro.

No es va jubilar fins al 2008. Uns anys més tard, el 2016, va fundar amb el seu fill el Women's Healt Institute. Una clínica especialitzada en la salut de la dona.

➡️ Gent

Més notícies: