Muntatge de fotos en primer pla de la reina Letizia i la reina emèrita, Sofía de Grècia

GENT

La reina Sofia es converteix en notícia després del gest de Letícia amb Joan Carles I

La reina Sofia ha acudit a un important concert de música clàssica hores després del darrer contratemps que ha tingut Letícia amb un regal de Joan Carles

La reina Sofia torna a ser notícia després de triomfar en la seva darrera aparició pública. L'emèrita s'ha convertit en la gran protagonista durant l'únic concert que el director d'orquestra indi, Zubin Mehta, ha ofert a Madrid.

Reaparició que s'ha produït només unes hores després del gest bonic que ha tingut Letícia amb Joan Carles I, malgrat la mala relació que mantenen. Aquest dimecres, després del 56è aniversari de Felip, els monarques han presidit la Recepció Anual al Cos Diplomàtic.

La reina Letizia Ortiz ajupida amb rostre somrient després de perdre un pendent durant la recepció anual del Cos Diplomàtic Acreditat a Espanya, al Palau Reial, a 31 de gener de 2024, a Madrid
La reina perd una de les seves joies al besamans | GTRES

Durant el besamans corresponent, el fill i la nora de la reina Sofia han hagut de saludar tots els convidats a aquesta vetllada. Moment en què l'experiodista ha patit un contratemps: li ha caigut una de les polseres.

Només adonar-se de què havia passat, Letícia s'ha ajupit ràpidament per agafar aquesta joia. Una peça que Joan Carles I li va regalar fa temps i que, malgrat la seva relació nul·la, la reina encara usa en ocasions especials.

Hores després d'aquest contratemps comentat, la reina Sofia s'ha convertit en el centre de totes les mirades. Aquest dimecres a la nit, l'emèrita ha reaparegut per assistir, juntament amb la seva germana Irene de Grècia, a l'únic concert a Madrid del director d'orquestra indi Zubin Mehta.

La reina Sofia es converteix en notícia després del gest de Letícia: acapara totes les mirades durant la reaparició

La reina Sofia s'ha descrit sempre com una apassionada de l'art i la música. Per això, quan es va assabentar que Zubin Mehta faria un concert a Madrid, no s'ho va pensar dues vegades a l'hora de confirmar la seva assistència.

Aquest dimecres, l'emèrita ha acudit amb Irene de Grècia a l'Auditori Nacional per presenciar l'únic concert d'aquest prestigiós director d'orquestra a la capital espanyola. Però aquest conegut artista no ha estat sol.

La reina Sofia somrient i saludant amb un mocador blanc al cos i Irene de Grècia agafant-s'hi
La reina Sofia acudeix amb la seva germana al concert de Zubin Mehta | Europa Press

Zubin Mehta, considerat un dels directors més importants a escala mundial, ha aparegut a l'escenari amb la Filharmònica de Múnic i el pianista Yefim Bronfman. Espectacle del qual la reina Sofia ha tingut l'oportunitat de gaudir des de la llotja.

Després d'aquesta cita musical, els mitjans de comunicació espanyols han pogut fotografia l'emèrita sortint de les instal·lacions esmentades. Tal com ens té acostumats, la sogra de Letícia s'ha mostrat molt relaxada, somrient i propera amb la premsa.

La reina Sofia somrient i saludant amb un mocador blanc al cos i uns pantalons negre i blanc
La reina Sofia s'ha mostrat molt propera amb la premsa | Europa Press

Ara bé, allò que realment ha cridat l'atenció ha estat l'estilisme que ha escollit la reina Sofia per a l'ocasió. Lluny dels estilismes sobris que sol lluir en aquest tipus d'aparicions, l'emèrita ha triat un look una mica més arriscat.

Tal com hem pogut veure, en aquesta ocasió, la mare de Felip VI s'ha decantat per uns pantalons de tall fluid, de color negre i amb brodats florals. A més, ha optat per un top de seda de color cru i un xal a joc.

Com a complements, la reina Sofia ha lluït unes sabates de saló negres de taló alt, una bossa de la mateixa tonalitat i diversos anells i polseres.

Abans d'abandonar les instal·lacions, tots els presents han acomiadat la monarca amb una forta ovació. Gest que ha estat molt ben rebut per Sofia de Grècia i que ha volgut agrair abans de tornar a La Zarzuela.