Primer pla de Raquel Bollo posant davant la càmera somrient
GENT

Raquel Bollo dóna la seva opinió més sincera sobre el comportament de Kiko Rivera

Raquel Bollo comprèn la seva postura

Raquel Bollo està envoltada amb una polèmica. I no ens referim a la relativa als seus deutes, es tracta del que envolta el casament d'Isa Pantoja i Asraf. Un enllaç al qual ella no ha estat convidada i on faltaran el germà i la mare de la núvia.

Raquel Bollo ara ha parlat sobre aquest tema. Ho ha fet bàsicament per opinar de manera sincera sobre el comportament de Kiko Rivera. Sí, sobre el qual les seves actituds amb la seva germana el portaran a no estar en aquesta cerimònia.

Raquel Bollo opina sobre l'actitud de Kiko

Raquel Bollo ha reaparegut públicament en un esdeveniment de moda flamenca a Madrid. En aquest ha estat informada que Asraf i Isa, que es casen divendres que ve, ja són legalment marit i muller després dels tràmits al jutjat. Davant d'aquesta notícia, ha dit: “Doncs molt bé, felicitats”.

“Ara els queda celebrar-ho. Els desitjo tot el millor del món”.

Raquel Bollo feliç atenent els mitjans amb un vestit brillant
Raquel Bollo ha respost totes les preguntes sobre el famós casament | GTRES

L'excol·laboradora de Sálvame ha estat preguntada per la premsa per les dues notables absències que existiran a les noces esmentades, a les quals ella no està convidada. Ens estem referint a la de dos familiars de la núvia: sa mare, Isabel Pantoja, i el seu germà, Kiko Rivera.

Raquel en aquest punt ha estat molt clara i ha opinat sobre això sense entrar a jutjar ni el DJ ni la cantant. Ha afirmat: “Aquesta és la realitat, però no tinc res a dir i no hi ha gaire cosa per entendre, no soc qui per ficar-me en assumptes familiars. El que sí que et dic és que si jo em caso, els meus fills estarien i si ells es casen, jo també”.

“Les històries són de dues persones, Isa en tindrà els motius i Isabel els seus, una mare és una mare i una filla és una filla. I Kiko igual. Al final, cadascú allà amb la seva vida i amb història”.

D'aquesta manera, ha estat cauta i no ha volgut entrar en les raons pels quals Rivera no portarà la germana a l'altar. Tot i que sap perfectament que si Kiko no hi serà és perquè no se l'ha convidat. I això ha passat per les controvertides i dures declaracions que ha fet diverses vegades contra la seva germana.

Muntatge en primer pla de Kiko Rivera i Raquel Bollo seriosos
Raquel Bollo creu que Kiko tindrà els seus motius per haver actuat així | e-noticies.cat, Mediaset

Bollo, així mateix, ha deixat de manifest que ella desconeix completament què està passant entre la jove Pantoja i la cantant perquè aquesta no assisteixi a l'enllaç de la seva filla. Això sí, ha exposat que si ho sabés tampoc ho explicaria.

I després ha donat la cara per la cantant després dels atacs que està rebent públicament per la seva decisió de no acompanyar la noia aquell dia. Ha confessat: “Jo no he de dir absolutament res en contra d'Isabel, jo la conec i sé com és. Tothom té els seus defectes i virtuts”.

“A mi no m'ha fet res dolent, tot ha estat bo, així que cadascú que expliqui la història com li vagi. Som comares i ella és padrina del meu fill”.

Raquel Bollo dona detalls del casament d'Isa i Asraf

Raquel Bollo no ha volgut entrar als conflictes familiars dels Pantoja. Però sí que ha aprofitat per aclarir que Anabel, com a cosina, sí que es trobarà al costat d'Isa el dia més important de la seva vida.

Tot i això, els seus fills, Manuel i Alma, encara que també són cosins de la núvia, no hi seran. I ho ha justificat exposant: “La relació que hi ha entre ells amb Isa no és la mateixa que ella té amb Anabel. És clar, perquè han tingut molt de tracte de petits, però és que de grans s'han vist molt de tant en tant”.

“Ni hi ha un trucar-se ni res, ni per part dels uns ni dels altres. I Anabel sí que manté aquest vincle”.

Muntatge de fotos de Raquel Bollo i Isa Pantoja, totes dues assegudes al plató de 'Supervivientes 2023', al programa del 4 de juny de 2023
Raquel Bollo ha explicat com és la relació real dels seus fills amb Isa | España Diario