Primer pla d'Isa Pantoja somrient a la Passarel·la Cibeles

Isa Pantoja es podria haver casat en secret amb Asraf Beno: els detalls

Isa Pantoja i Asraf Beno ja són marit i dona

Isa Pantoja i Asraf Beno podrien haver-se donat ja l'esperadíssim 'sí vull' i ho han fet en secret, per a sorpresa de tothom. Una exclusiva que s'ha encarregat de compartir Ana Rosa Quintana al seu programa i que llençaria per terra els plans de la parella per al pròxim 13 d'octubre.

Fa dos anys que la parella es comprometia, però la pandèmia i nombrosos problemes familiars han anat endarrerint cada cop més el moment. Fins avui, que per fi podem dir que estan casats.

"S'han casat, una cerimònia íntima", ha explicat Luis Pliego, directes de Lecturas. "Ha estat a Fuenlabrada, amb la mare d'Asraf i una amiga d'Isa com a testimonis".

Slfie d'Isa Pantoja amb Asraf Beno mirant a càmera molt somrients
Isa Pantoja i Asraf Beno ja s'han casat | Instagram, @isapantojam

Una informació que ha confirmat la mateixa Isa Pi, que assegura estar molt feliç i té moltes ganes de poder celebrar "la boda amb magnificència".

Això, tot i que no ha pogut comptar en un dia tan especial ni amb la mare ni el germà, Kiko Rivera. Els llaços dins del clan Pantoja semblen estar completament trencats, encara que això no treu que la noia hagi intentat posar-se en contacte amb la seva mare i arreglar les coses.

Asraf Beno i Isa Pantoja a l'aeroport amb el seu fill, Albertito
Isa Pantoja, molt orgullosa de la família que ha format | GTRES

Isa Pantoja i Asraf Beno ja són marit i dona

De moment, queda esperar per veure què passarà en uns dies, quan la parella per fi pugui celebrar el seu amor amb tots els amics. Un enllaç, en què Isa comptarà a més amb un padrí d'excepció: ni més ni menys que Jorge Javier Vázquez.

Després d'esclatar la notícia, han estat els mateixos Isa i Asraf els que s'han volgut pronunciar a xarxes socials, on han compartit diverses imatges del tendre moment.

Així, se'ls pot veure molt enamorats i feliços just a les portes dels Jutjats on han pogut formalitzar el matrimoni.

"Encara que em soni estrany ja som marit i dona", ha anunciat la radiant núvia, que no pot deixar de somriure davant del dolç moment que travessen.