Foto de Raquel Bollo mirant a càmera amb el rostre seriós en algun plató de Telecinco

Raquel Bollo reapareix i deixa clar si anirà a la boda d'Isa Pantoja

Raquel Bollo manté una estreta relació amb la família Pantoja

Raquel Bollo es va emparentar fa anys amb la família Pantoja en casar-se amb Chiquetete. Però és que, després d'aquesta separació, hi ha mantingut la relació, en concret amb Isabel. Per això hi ha interès per saber si anirà al pròxim enllaç de la filla de la cantant, que serà el 13 d'octubre.

Raquel Bollo ha reaparegut ara en un esdeveniment i li han preguntat sobre la seva assistència o no a aquesta cita. I ha respost de manera clara i contundent per resoldre les especulacions.

Raquel Bollo revela si anirà a l'enllaç d'Isa Pantoja i Asraf Beno

Raquel Bollo ha passat uns dies fora d'Espanya per feina. En concret, ha estat a Nova York amb l'agència d''influencers' de què forma part.

Ara ha tornat i ja l'hem poguda veure acudint a un esdeveniment. Exactament, ha assistit a la 'front row' de la MBFWMadrid i allà ha atès la premsa, com ha recollit La Razón. I s'ha volgut saber si anirà com a convidada a la boda d'Isa i Asraf, amb qui té una relació tirant després de Supervivientes.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Davant d'aquesta qüestió, l'excol·laboradora de Sálvame ha parlat sense embuts per resoldre així les especulacions existents. Ha explicat: “Però qui ha dit que podria anar a la boda o que hi aniria?”. I hi ha afegit: “S'ha donat molt de bombo a la boda, quan realment ningú ha preguntat si vull anar-hi”.

“És que ni em va ni em ve”.

Primer pla de Raquel Bollo posant davant la càmera somrient
Raquel Bollo, en la seva reaparició pública, ha parlat sobre l'assumpte 'de moda' | GTRES

Raquel, però, també ha aprofitat per atacar la núvia, amb la qual va tenir més d'un xoc a Supervivientes. Ho ha fet deixant de manifest que la noia està distanciada de membres del clan Pantoja que no aniran a l'esmentada cita. Per això, ha exposat: “El més important és que la teva família estigui amb tu”.

“El fet principal és que la seva família íntima estigui amb ella. Jo em preocuparia més d'això que de preguntar-me a mi”.

És més, ha utilitzat aquest argument per destacar la unió que té amb els seus fills. I és que ha manifestat: “Està poc valorat l'amor a la família i la unió de germans. Estem farts de veure famílies que no s'emporten i això és el que cal valorar”.

“Gràcies a Déu, jo això ho tinc”.

Raquel Bollo no acudirà a la cita com altres famosos

Raquel Bollo ha deixat clar que no assistirà a l'enllaç d'Isa Pantoja i Asraf. I tampoc hi estaran presents Kiko Rivera, perquè la núvia fa temps que no hi té relació, ni la seva dona, Irene Rosales.

Així mateix, entre els convidats tampoc no es trobaran Agustín Pantoja, Alma Bollo i Manuel Cortés. I està en dubte que Isabel, la mare de la noia, decideixi anar-hi. La seva presència estarà a la corda fluixa fins a l'últim moment, cosa que sorprèn perquè Isa és el seu suport incondicional sempre.

Slfie d'Isa Pantoja amb Asraf Beno mirant a càmera molt somrients
Raquel Bollo és conscient que a l'enllaç hi haurà absències notables | Instagram, @isapantojam

La futura esposa d'Asraf ha afirmat públicament que, si la seva mare no hi assisteix, respectarà la seva decisió. No obstant això, cal imaginar que, si aquesta absència es produeix, podria tenir lloc la ruptura definitiva de la 'tonadillera' i la seva filla. La jove podria veure vessat així el got de la seva paciència, ja que ha hagut de suportar més d'un desvergonyiment de l'artista.

Qui sí que estarà present aquest dia tan especial serà la cosina d'ella, Anabel Pantoja, amb la qual està molt unida. Sense oblidar-nos de Jorge Javier Vázquez, que exercirà de padrí. Sí, Isa volia que ell ocupés aquest 'càrrec' i ell ha acceptat encantat.