Muntatge de Mario Biondo posant en un photocall amb una imatge de Raquel Sánchez Silva

GENT

La raó per la qual Mario Biondo, marit de Raquel Sánchez Silva, no va poder tenir fills

Mario Biondo patia una patologia que li impedia tenir fills i aquesta informació ha suposat un nou enfrontament entre la família i els creadors del seu documental

Mario Biondo no podia tenir fills a conseqüència de patir oligospèrmia. O això és el que, almenys, ha assegurat Óscar Tarruella, un criminòleg contractat per la família de la víctima.

Des que el marit de Raquel Sánchez Silva va morir el 30 de maig de 2013 en estranyes circumstàncies, tots els ulls estan posats en aquest misteriós cas. Tant és així que la plataforma Netflix ha inclòs en el seu catàleg el documental Las últimas horas de Mario Biondo.

A través d'aquest projecte, els seus creadors han volgut aclarir totes i cadascuna de les incògnites que envolten la mort de Mario Biondo. Tot i això, aquesta producció ha dibuixat una imatge del càmera que, segons la seva família, dista molt de la realitat.

Primer pla de Mario Biondo
La mort de Mario Biondo segueix donant molt de què parlar | Europa Press

Un dels temes en què difereixen és, precisament, la raó per la qual el marit de Raquel Sánchez Silva no va poder tenir fills. En una de les escenes, s'esmenta la preocupació que tenia el càmera sobre la seva oligospèrmia.

Es tracta d'un tipus d'infertilitat masculina, caracteritzada per una baixa quantitat d'espermatozoides. I encara que aquesta és una dada amb què tots estan d'acord, la família de Mario Biondo ha assegurat públicament que la productora no ha explicat tota la veritat.

La raó per la qual Mario Biondo no va poder tenir fills: el possible consum de substàncies tòxiques

Tal com es pot veure en aquest documental, dies abans de morir, Mario Biondo va fer una cerca clau a internet. Acte que va ser determinant a l'hora d'investigar aquest confús cas.

Segons la productora, el càmera va buscar la relació que hi podia haver entre els problemes de fertilitat i el consum d'una substància tòxica en concret.

Primer pla de Mario Biondo i Raquel Sánchez Silva el dia de la seva boda
Mario Biondo no va poder tenir fills amb Raquel a causa de l'oligospèrmia | Europa Press

D'aquesta manera, els creadors de Las últimas horas de Mario Biondo han deixat al descobert els possibles problemes d'addició que patia aquest professional.

Informació amb què tant Óscar Tarruella com els seus pares no hi estarien d'acord. Des que van sortir a la llum aquestes imatges, han defensat fèrriament que el càmera no consumia cap mena de substància tòxica.

També han afirmat que tot el que s'ha dit sobre Mario Biondo, relacionat amb la seva suposada afició als clubs de contactes, és mentida. D'altra banda, malgrat que han passat més de 10 anys, estan convençuts que el jove va ser assassinat.

Mario Biondo posant per a la càmara
La família de Mario Biondo el defensen públicament després de la seva mort | @Biondo_Mario, Twitter

Tot i això, les proves que s'han recollit fins ara diuen tot el contrari. Tal com ha transcendit, el forense va trobar restes d'aquestes substàncies a l'orina del mort, a més tot apunta que va ser un suïcidi.

Tota aquesta informació va generar una gran confusió entre els usuaris de les xarxes. Per això, Tarruella es va encarregar d'aclarir tots els dubtes a través de X.

“Vas dir a YouTube que estava demostrat que no havia consumit res, però el forense diu que hi ha coc*** a l'orina, quina és la veritat?”, li va preguntar un dia un internauta.

Va ser llavors quan el criminòleg va assegurar que la família va aprofitar l'exhumació del cos de Mario Biondo per demanar “una analítica completa prenent una mostra” dels cabells. “El resultat va ser que no era consumidor, cosa que contradiu la versió de Raquel”, va afegir a continuació.