Primer pla de Raquel Sánchez Silva seria a la presentació d''El Desafío'

Raquel Sánchez Silva, assenyalada pels pares de Mario Biondo després del seu comunicat

Raquel Sánchez Silva ha tornat a enervar amb el seu comportament la família de Mario Biondo

Raquel Sánchez Silva va viure fa deu anys la tràgica i inesperada mort del seu marit, Mario Biondo. Una mort que va comportar nombroses conjectures i que la família de l'italià sempre ha lluitat per aclarir. Sí, perquè considera que ell no va morir asfixiat mentre feia una pràctica sexual en solitari, creu que va ser assassinat.

Raquel Sánchez Silva ha vist que ara s'ha fet una sèrie sobre els fets a Netflix, amb motiu del desè aniversari de la mort. Sèrie que li dona suport a ella i deixa en evidència el clan d'aquell que va ser el seu marit. Per això, ha rebut crítiques i atacs davant els quals s'ha hagut de defensar amb un comunicat.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Tot i això, les seves paraules han augmentat encara més els problemes per a ella. Sí, perquè els que van ser la seva família política han tornat a assenyalar-la amb duresa.

Raquel Sánchez Silva, atacada una vegada més per la família de Mario Biondo

Raquel Sánchez Silva no ha estat mai d'acord amb la realització de la sèrie sobre la mort d'aquell que va ser la seva parella. De fet, no hi ha volgut participar, com sí que ho ha fet la família del difunt. Però el fet que la producció li dona suport a ella i deixa en dubte els Biondo l'ha posat en qüestió.

Primer pla de Mario Biondo i Raquel Sánchez Silva el dia de la seva boda
Raquel Sánchez Silva ha vist que la seva tràgica mort ha cobrat actualitat per una producció de Netflix | Europa Press

Davant les crítiques i xerrameques que ha rebut, la presentadora extremenya ha decidit trencar el seu silenci. A través d'un comunicat donat pels seus advocats, ha admès que no ha tingut res a veure amb el projecte de Netflix. Igualment, ha negat haver passat informació de cap mena als seus creadors.

Tot i això, aquestes declaracions de Raquel, en lloc de tancar els atacs cap a ella, els han incentivat. Sí, perquè la mare del difunt, Santina, hi ha reaccionat qüestionant-la i acusant-la de mentidera. Ho ha fet amb una publicació al seu compte de Facebook.

En concret, aquesta dona ha escrit: “Els advocats de Sánchez Silva van afirmar que la seva clienta no va participar en la realització del documental que es va emetre a Netflix ni directament ni indirectament. Aleshores, la 'vídua' hauria d'explicar com acaba el pseudodocumental amb les mateixes paraules que ella em va enviar en un correu (Per a Santina) el 9 de juliol de 2013. Pràcticament ho va signar”.

Amb això s'ha referit a les frases amb què acaba la producció esmentada: “Vull que sàpigues que quan m'estiro allà el noto al meu costat. Sento que m'agafa la mà i veig com somriu”.

Imatge de Santina d'Alessandro, mare de Mario Biondo, a l'aniversari de la seva mort
Raquel Sánchez Silva, amb el seu comunicat, ha provocat l'empipament de Santina | GTRES

Tot i que Raquel ha rebut més missatges durs de la seva exsogra. Aquesta li ha dit: “Sabies que aquesta producció estava en progrés. I el novembre de 2022 vas acabar la relació professional amb Guillermo Gómez Sancha, segons el contingut del comunicat”.

“Afirmes que estàs en contra d'aquesta producció i en nou mesos no has fet res per promoure'l i oposar-te'n a la sortida? Però, qui et creurà?”.

I hi conclou de manera contundent: “Aquesta declaració és un insult a la nostra intel·ligència!”.

Raquel Sánchez Silva: al centre del debat suscitat a les xarxes

Raquel Sánchez Silva amb el seu comunicat, així com la reacció de Santina i el mateix documental, han generat un enorme enrenou a les xarxes socials. I és que hi ha opinions molt enfrontades sobre tot el que envolta Mario.

D'una banda, hi ha els qui donen suport a la presentadora amb comentaris com ara “Els pèrits dels Biondo, quin ventall d'eminències. El que no és corrupte és un buscafama” i “Tant de bo ella hi hagués participat i parlés. És millor que tots els seus assetjadors”.

Primer pla de Raquel Sánchez Silva trista
Raquel Sánchez Silva ha tornat a posar-se al disparador | Cedida

De l'altra banda, hi ha els que defensen la postura de la família del difunt. Ho fan amb missatges com aquests: “Raquel és una ridícula”, “El seu comunicat confirma que és una mentidera compulsiva” i “La veritat no es pot amagar. No es pot amagar amb mentides ni amb documentals falsos ni amb aquesta comunicació inútil dels seus advocats”.