Primer pla de Raquel Sánchez Silva trista

Netflix posa en destrets Raquel Sánchez Silva després de l'última hora de Mario Biondo

Raquel Sánchez Silva, entre les cordes després de les darreres declaracions que han vist la llum

Raquel Sánchez Silva s'ha tornat a convertir en el centre de totes les mirades. Unes hores abans de l'estrena de Las últimas horas de Mario Biondo, ha sortit a la llum una informació compromesa sobre la presentadora.

Aquest dijous, 3 d'agost, ha començat a formar part del catàleg de Netflix l'esperat i polèmic documental que recull la mort estranya d'aquest conegut càmera de televisió.

Primer pla de Mario Biondo
El documental de Mario Biondo ja està disponible a Netflix | Europa Press

A través d'aquest projecte, els seus creadors han volgut aclarir totes i cadascuna de les incògnites de la mort del marit de Raquel Sánchez Silva. Aquell fatídic 30 de maig de 2013, el jove va aparèixer mort en estranyes circumstàncies.

La polèmica va començar a sorgir després de conèixer el tractament diferent que van donar al nostre país i a Itàlia a aquest cas confús. Mentre que a Espanya va ser considerat un suïcidi o mort accidental a causa d'un joc eròtic, la justícia italiana va concloure que havia estat assassinat.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Ara, 10 anys després del succés, aquest documental ha arribat a Netflix per intentar aclarir el que va passar aquell dia.

Tot i això, tan sols un parell de dies abans de la seva estrena, el nom de Raquel Sánchez Silva va tornar a les nostres vides. I tot gràcies a Óscar Tarruella, un criminòleg contractat per la família del Mario Biondo.

Raquel Sánchez Silva, entre les cordes: "Jugava a jocs d'autoasfíxia"

Raquel Sánchez Silva ha esdevingut la protagonista principal de l'últim vídeo d'Óscar Tarruella. Aquest detectiu ha decidit trencar el silenci al seu canal de YouTube per confessar un dels secrets més ben guardats de la presentadora.

Dies abans de l'estrena d'aquest documental, el criminòleg va assegurar públicament que confia molt poc en tota la informació que apareix en aquest nou projecte; segons ell, perquè des del principi hi ha "alguna cosa que ens van amagar als participants".

"M'he vist moralment obligat a compartir-vos aquest vídeo/predicció sobre el que crec que veurem al documental produït per l'exmànager de Raquel Sánchez Silvia", va començar relatant.

Raquel Sánchez Silva presentant 'Supervivientes'
El secret de Raquel Sánchez Silva, al descobert | Mediaset

Tal com ell mateix va confessar, "vam gravar sense saber que estava aquest subjecte darrere". Per això, després de saber que Guillermo Gómez era la persona que es trobava darrere del projecte, va decidir trencar el seu silenci.

El propietari del canal estava convençut que veurien diversos punts que no es tractarien dins aquest documental. Per exemple, els presumptes gustos íntims de Raquel Sánchez Silva.

Aquest detectiu no s'ho va pensar dues vegades a l'hora de posar la comunicadora entre les cordes. Segons va confessar al seu canal de YouTube, la dona de Biondo té una suposada afició per l'asfíxia eròtica. Pràctica que, casualment, va acabar amb la vida de Mario:

"Raquel Sánchez Silva va assegurar que Mario i la seva germana jugaven a jocs d'asfíxia de petits, però la seva germana ha declarat que és fals. Tot i això, un testimoni proper a l'entorn de la vídua manifesta que, en realitat, la que jugava a aquests jocs d'autoasfíxia eròtica era ella”.

Primer pla de Mario Biondo i Raquel Sánchez Silva el dia de la seva boda
Els familiars de Mario Biondo van atacar públicament Raquel Sánchez Silva | Europa Press

A més, Óscar Tarruella ha informat que aquestes pràctiques, suposadament, les "hauria après a Anglaterra". Finalment, i per donar veracitat a les paraules, ha assegurat que "aquesta declaració està gravada, exposada en un informe i a disposició d'un jutge".

Ara bé, aquesta no seria la primera vegada que acusen públicament Raquel Sánchez Silva de ser aficionada a aquesta pràctica eròtica. L'abril de 2023, els seus propis sogres van posar sobre la taula la suposada hipoxifília de la presentadora.

"Vinga, explica'ns la teva experiència a Londres el 2008, que a més de millorar el teu anglès vas aprendre la tècnica de l'asfíxia eròtica. Tot sortirà a la llum", van escriure a través de les xarxes socials.