Alice Campello i Álvaro Morata somrients amb un fons de logotips de LG i un gràfic de cors amb signes d'interrogació.
GENT

La prova que demostra si Álvaro Morata segueix enamorat d'Alice Campello

Una fotografia ha deixat al descobert el punt on es troba el matrimoni d'Álvaro Morata i Alice Campello

Tot i que fa set anys que està casat, no hi ha cap dubte que Álvaro Morata segueix tan enamorat d'Alice Campello com el primer dia. I prova d'això són les darreres imatges que han sortit a la llum.

Aquest dilluns, 24 de juny, s'ha celebrat a Dusseldorf, Alemanya, el darrer partit de la Roja de l'Eurocopa contra la selecció d'Albània. Esdeveniment esportiu que l'empresària no ha volgut perdre's per res al món.

Álvaro Morata i Alice Campello posant en un esdeveniment amb un fons de patrocinadors de Hyundai i Marca.

Aquest cap de setmana, Alice Campello es trobava a la ciutat italiana de Vulcà al casament de la seva amiga Diletta Leotta i el porter alemany Loris Karius. Tot i això, després de posar fi a aquesta celebració, no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora de viatjar fins a Alemanya amb els seus quatre fills.

Des de les graderies del Düsseldorf Arena, la influencer italiana i els petits han pogut donar suport a Álvaro Morata, que s'ha encarregat de capitanejar aquest partit de la Selecció Espanyola.

Tot i això, no ha estat fins al final d'aquest enfrontament esportiu quan les càmeres dels mitjans han pogut captar la parella en una actitud molt còmplice.

Álvaro Morata amb uniforme d'Espanya al camp durant un partit.

Després d'aconseguir amb els seus companys que Espanya es classifiqui per a la nova ronda de l'Eurocopa, Álvaro Morata s'ha acostat a la seva família. Moment en què ha protagonitzat una de les escenes més tendres de la jornada.

Aquest conegut futbolista no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora de baixar la seva filla Bella, de només un any, al terreny de joc. Allà, i sota l'atenta i tendra mirada d'Alice Campello, el seu marit ha omplert de petons la nena.

Álvaro Morata i Alice Campello estan passant per una de les millors etapes del seu matrimoni

El 17 de juny passat, Álvaro Morata i Alice Campello van celebrar el seu setè aniversari de noces. Tot i això, i malgrat els sots que han hagut de superar, avui dia estan passant per un dels seus millors moments.

Una cosa que la mateixa empresària va revelar durant la seva intervenció al podcast, A solas con. A principis d'abril, la influencer va anar a aquest espai per compartir amb Vicky Martín Berrocal alguns detalls de la seva relació sentimental.

Alice Campello asseguda en una butaca blanca parlant davant d'un micròfon. Captura de YouTube el 2 d'abril del 2024

Tal com li va assegurar Alice Campello, el 2016 va començar a sortir amb Álvaro Morata. Una història d'amor que, el juny del 2017, va fer un pas més. Aquell dia, i després d'experimentar l'amor més gran de la vida, tots dos van decidir unir les seves vides en matrimoni.

Durant els anys de relació, l'empresària italiana ha passat per alguns moments complicats. Tant és així que ha hagut de bregar amb diverses “minidepressions”. Tot i això, l'entrevistada va voler valorar com Álvaro Morata la va ajudar a poder superar-les:

“Després de tots els embarassos he tingut minidepressions, vaig estar molt malament emotivament, és normal, els passa a moltes dones. És fonamental tenir algú al costat que entén els teus mals moments. Si no hagués tingut Álvaro lluitant cada dia per la meva felicitat, no sé com…”.

➡️ Gent

Més notícies: