Primer pla de Marisa Martín-Blázquez amb rostre somrient
GENT

Qui són Marieta i Nicolás, els curiosos fills de Marisa Martín-Blázquez

Marieta i Nicolás, els desconeguts fills dels populars periodistes Marisa Martín-Blázquez i Antonio Montero

Marisa Martín-Blázquez, malgrat dedicar-se a comentar l'actualitat de la crònica social, s'esforça per mantenir la seva vida privada allunyada del focus. La madrilenya té dos fills amb el periodista Antonio Montero, Nicolás i Marieta, que han aconseguit passar desapercebuts malgrat la popularitat dels seus pares.

Marisa i Antonio tenen molt de compte a l'hora de referir-se als joves. Encara que n'estan molt orgullosos, són conscients que els joves han escollit romandre lluny de les càmeres.

Fotografia de Marisa Martín-Blazquez i Antonio Montero abraçats a Malson al Paradís

Nicolás, el més gran dels fills de la parella, acostuma a compartir a les xarxes socials els viatges que fa. Amb gairebé 5.000 seguidors a Instagram, el fill de Marisa Martín-Blázquez i Antonio Montero es defineix com a aventurer.

Marisa ha donat alguna pista dels seus fills a través de xarxes socials

Amb tot, aquesta no és la seva professió, sinó que exerceix com a arquitecte, carrera que va estudiar a l'estranger. "Sempre va ser la seva il·lusió. El recordo amb 7 anys dibuixant edificis i ciutats al·lucinants", escrivia la seva mare sobre Nicolás, que ara viu a la capital amb la seva parella i amb el seu gos, Tequila.

Martín-Blázquez dedicava el mes de març passat unes paraules emotives al seu fill a les xarxes. "No puc estar més orgullosa de tu, fill! Et superes cada dia i els teus èxits són els meus", escrivia al seu perfil públic.

La col·laboradora de Fiesta deixava aquest comentari a les seves històries d'Instagram i les acompanyava amb fotos del seu fill. Un recull d'imatges on Nicolás apareixia des que era un nadó fins a l'actualitat.

"Vas arribar quan arriben les coses que més desitges. Vas arribar quan el que més desitjava eres tu. També era estiu i, és clar, vas voler que fos a la meva estació favorita de l'any", escrivia Marisa Martín amb motiu de l'aniversari del seu fill gran.

Nicolás, per part seva, també ha deixat clar què sent per la seva mare. El jove va demanar a aquesta que escrivís una cosa que després ell va decidir tatuar-se a la pell. Un exemple clar que l'admiració mare i fill és mútua.

Si bé Nicolás apareix habitualment a les xarxes socials dels pares, l'actitud de l'altra filla de la parella és ben diferent. Marieta prefereix mantenir-se allunyada de qualsevol mirada indiscreta.

El mes de desembre passat, amb motiu de l'aniversari de la jove, Marisa va compartir imatges per felicitar la seva nena de quan era un nadó. Una mostra que prefereix que no es reveli com és el seu rostre actualment.

La filla de Marisa Martín-Blázquez va néixer dos mesos abans del previst

"Vet aquí que hi havia una vegada un dia com avui en què estaves a punt d'arribar a la meva vida. Et vas avançar molt", començava escrivint Marisa Martín-Blázquez referint-se al naixement de la seva filla.

Va ser a finals de l'any passat quan la tertuliana explicava, per primera vegada, quant va patir. “Amb l'embaràs de Marieta ho vaig passar molt malament”, va reconèixer en una de les intervencions a Fiesta.

Segons ella mateixa va explicar, Marisa es va veure obligada a passar "gairebé tota la gestació al llit. Hi havia un enorme risc d'avortament", revelava. Malgrat haver guardat repòs, la nena es va avançar gairebé dos mesos.

Marisa Martín-Blázquez, amb cara seriosa, al plató del programa de Telecinco 'TardeAR'

“La meva filla m'ha ensenyat què és la fortalesa”, reconeixia en aquella xerrada amb Emma García. Va ser llavors quan va donar alguna pista més de com és la seva filla. “He après a no queixar-me absolutament res per la fortalesa que ella m'ha transmès sempre, és una nena molt especial”.

➡️ Gent

Més notícies: