Primer pla de Sara Carbonero seria a la premiere d''Agárrate a la vida'
GENT

Sara Carbonero revela quina teràpia segueix després d'anys separada d'Iker Casillas

Sara Carbonero ha concedit una entrevista on confessa què l'ha ajudat a fer front als mals moments de la seva vida

Sara Carbonero ha concedit una de les seves entrevistes més sinceres regalant-ne una part fins ara desconeguda. Són poques les ocasions en què la periodista parla obertament sobre la seva vida personal, i aquesta n'ha estat una.

Els darrers anys no han estat gens fàcils per a la comentarista esportiva. Han estat marcats per la malaltia que li van diagnosticar i pel divorci amb Iker Casillas. Un cúmul d'experiències que la Sara confessa superar seguint una teràpia centrada en la meditació.

Muntatge d'Iker Casillas somrient amb un abric negre i Sara Carbonero seriosa amb els cabells recollits i arracades d'anella

Sara Carbonero confessa la teràpia que segueix després de divorciar-se de Casillas

Si una cosa caracteritza Sara Carbonero és la seva manera com afronta el seu dia a dia. Per entendre-ho, només cal fer una ullada al seu perfil d'Instagram, ple de reflexions i de missatges de superació.

A la seva última entrevista per a la revista Bazaar, Sara ha explicat la teràpia que està seguint després d'anys separada de Casillas. Aquesta teràpia no és altra que la meditació, amb què aconsegueix calmar el seu esperit i gaudir d'una pau mental. Carbonero confessa que ha estat un temps en mans de professionals amb qui ha fet nombroses teràpies.

Primer plànol de Sara Carbonero somrient a la inauguració del Centre Mèdic Maso

Ara, en canvi, reconeix fer “molta meditació”, per “intentar tenir la ment tranquil·la”. La seva relació amb l'exguardameta la va situar al focus mediàtic i va experimentar el que és viure l'assetjament de la premsa. Va optar per agafar-se un respir i prendre distància dels mitjans de comunicació.

Això va coincidir amb el càncer que li van diagnosticar i el divorci d'Iker. Dos successos que la van deixar molt marcada i que van canviar completament les seves prioritats. “He aconseguit estar molt present en coses petites”, revela a l'entrevista.

Una prova d'aquest canvi a la seva vida s'aprecia a les seves publicacions, al seu perfil d'Instagram. La Sara sol compartir missatges carregats de reflexions que reflecteixen la seva passió per l'escriptura. "Vull que serveixi d'ajuda per a la gent que comparteixi certes vivències que jo he tingut", comenta.

De fet, revela que el seu somni més gran és escriure un llibre en què ja es troba treballant. “Tinc ja una idea molt avançada del llibre amb il·lustracions i fotos fetes per mi, ara sí que puc dir que és a prop”, afegeix emocionada.

Sara Carbonero es refugia en els seus fills

A la vida de la Sara hi ha certes coses que no poden faltar. Una és la música i una altra, la seva passió pels seus fills. Gràcies a la primera, aconsegueix assolir aquesta pau que necessita i amb què s'evadeix dels mals moments.

En canvi, els fills que va tenir amb Casillas l'ajuden a viure el present i a prendre consciència del dia a dia. “Sempre ric molt amb ells”, explica sobre el gran remei que li aporten Martín i Lucas. De fet, amb motiu del darrer aniversari del seu fill petit, la Sara li va dedicar un missatge tendre.

“Avui em toca donar-te les gràcies per salvar-nos tantes vegades amb les teves riallades i ocurrències”, va publicar a les xarxes. Pel que fa al seu món interior, Carbonero ha aconseguit assolir un mètode que l'ajuda a trobar una estona per a ella sola.

Com ella mateixa explica, es va posar en mans de professionals que li van ensenyar a meditar i ara ja ho pot fer per si mateixa. “Si tinc un embús, tinc una crisi, m'aturo i respiro”, confessa, afegint que ha sabut relativitzar les coses que succeeixen a la seva vida.

"No cal arribar a tot, no es pot agradar a tothom", sentencia, deixant clar la sàvia lliçó que ha après. Actualment, la Sara gaudeix d'una plàcida vida, centrada en la família i gaudint al màxim de la vida.

➡️ Gent

Més notícies: