Muntatge de la Reina Letizia parlant i una imatge d'Irene Urdangarin mirant cap avall
GENT

El contratemps que Irene Urdangarin ha tingut amb un cambrer dona la raó a Letizia

La reina Letizia sempre ha volgut guardar les distàncies amb Irene Urdangarin, la filla petita de la infanta Cristina

La reina Letizia sempre ha desconfiat d'Irene Urdangarin, però no es tracta de quelcom personal i l'última cosa que ha passat li ha donat la raó. La filla petita de la infanta Cristina va fer un viatge a Madrid per gaudir de l'aniversari d'un dels seus amics. El problema és que el cambrer que els va atendre al restaurant on es va celebrar la festa ha estirat la manta.

Irene Urdangarin, seguint la informació que ha sortit publicada recentment, va tenir un contratemps al restaurant italià Malafemmena, del grup Pucinella.

Fonts properes asseguren que va ser molt poc amable amb el personal que el va atendre, de fet el va portar a recordar que era la neta de Joan Carles I. Fa uns mesos E-Noticies va tenir l'oportunitat de parlar amb Jaume Peñafel, periodista expert a Casa Real.

Muntatge d'Irene Urdangarin seria mirant enrere i Letizia i Felipe seriosos mirant de banda

“Poc et puc dir, a més que són dos nens del pare”, ens va contestar quan li vam preguntar per Irene i Pablo Urdangarin. És el mateix que pensa Letizia, per això intenta mantenir les distàncies i no vol tenir gaire relació amb ella. Tant és així que va moure els seus fils perquè Irene abandonés Zarzuela, on s'havia instal·lat després d'acabar el batxillerat.

Irene viu fora d'Espanya, però va fer un viatge a Madrid per assistir a l'aniversari del seu millor amic. El grup es va reunir en un conegut restaurant madrileny d'origen italià i va ser molt descortès amb els cambrers. "Vosaltres no sabeu qui som", van dir els amics de la jove Urdangarin.

Irene Urdangarin perd la bona reputació

Irene sempre ha tingut bona reputació, per això ningú no entenia el comportament de la reina Letizia. Un comportament que ara cobra molt de sentit. La revista Lecturas ha revelat que els amics d'Irene presumeixen dels seus cognoms per aconseguir certes coses als restaurants.

"No sabeu qui hi ha aquí?", va pronunciar un dels membres del grup fent referència a Irene. "No sabeu amb qui esteu parlant", va afegir un altre.

Primer pla d'Irene Urdangarin seria en arribar a l'aniversari de la infanta Elena

Aquest diumenge 14 d'abril ha quedat clar que Irene s'aprofita de la seva posició social per fer-se amb la seva. Ningú no coneixia aquesta informació i ara la postura de Letizia s'entén completament. Tant la reina com les filles fan tot el contrari i intenten passar inadvertides sempre que poden.

A Irene aquest conflicte l'ha enxampat massa lluny, ja que en aquests moments es troba a Cambodja fent un voluntariat. Al principi van dir que volia tornar, però fonts properes asseguren que està a gust i que li queda una llarga temporada.

➡️ Gent

Més notícies: