Muntatge de Meghan Markle seria vestida de negre, el príncep Enric seriós amb corbata i Carles III somrient

GENT

El príncep Enric es venja de Carles III i fa justícia amb Meghan Markle

El príncep Enric no oblida els menyspreus a Meghan Markle i imposa a Carles III que Camil·la no sigui present en la seva trobada

El príncep Enric ha acaparat gran part de l'atenció mediàtica després de visitar el seu pare, Carles III. Dies després que el monarca britànic anunciés que té càncer, el marit de Meghan Markle va posar rumb al Regne Unit. La seva intenció era conèixer de primera mà la situació del seu progenitor, però la visita va ser d'allò més breu

a poc a poc es van coneixent detalls sobre aquesta trobada i sobre què va passar dins de la residència del rei. L'última cosa que s'ha conegut és la venjança que ha dut a terme el príncep Enric per Meghan. El duc de Sussex va negar la presència de Camilla Parker, fent que Carles sentís el mateix rebuig que la seva nora.

La venjança del príncep Enric sobre Carles III: no vol coincidir amb Camil·la

Carles III va voler que els seus fills coneguessin de primera mà que li havien diagnosticat un càncer. Això va motivar que el príncep Enric posés rumb a Londres per fer una visita al seu pare i conèixer la seva situació real.

Cap a les 15:00, el germà de Guillem va arribar a Clarence House, la residència del seu pare i Camil·la a Londres. Tanmateix, abans de trepitjar la casa del rei, el duc de Sussex va imposar una condició: no volia veure Camil·la. De la mateixa manera que Carles evitava coincidir amb Meghan Markle, el príncep ha prohibit la presència de la consort en la trobada amb el seu pare.

Primer pla del príncep Harry amb rostre molt seriós
El príncep Enric es nega a veure Camil·la | Europa Press

Aquesta ha estat la seva venjança per tots els menyspreus que, segons els ducs de Sussex, van rebre per part de la família reial. La informació ha estat publicada pel diari britànic The Telegraph, per una periodista molt propera a Camil·la.

"Preferia no ser a la mateixa habitació amb la seva madrastra quan parlés amb el rei sobre el seu diagnòstic de càncer", han publicat. Això provaria la tensa relació existent entre Camil·la i Enric. El marit de Meghan no va acceptar mai la seva relació amb Carles III i no ha dubtat a expressar-ho de manera pública.

Ara, ha arribat el moment que experimentin el mateix rebuig del qual, suposadament, sempre va ser víctima Markle. Un rebuig que es va fer extensible a Enric per haver continuat fidel als seus sentiments de formar una família amb l'actriu.

Així va ser la breu visita del príncep Enric a Carles III: sense Meghan Markle

Eren molts els que esperaven que la malaltia de Carles III ajudés a millorar les coses amb el príncep Enric i Meghan Markle. Però la veritat és que, encara que sí que s'ha produït un acostament, ha estat molt breu i sense la presència de la seva dona.

El germà de Guillem va fer un viatge de deu hores, només per romandre amb el seu pare durant 45 minuts. Tal com va assegurar un expert en la casa reial britànica, aquesta brevetat era "per mantenir baixos els nivells d'estrès".

Foto del rei Carlos III d'Anglaterra amb el seu fill, el príncep Harry, vestits amb un vestit negre
Enric es venja del seu pare pels menyspreus a Meghan Markle | GTRES

Els metges estan procurant que no li pugi la pressió i que mantingui la calma. Una cosa molt complicada atesa la situació i els conflictes familiars. Carles III no perdona Enric que qualifiqués Camil·la al seu llibre de ser "perillosa i vilana", i, després de la seva visita, rebia un altre menyspreu.

Rebutjar la presència de Camil·la a casa seva ha estat un cop baix, justament en el seu pitjor moment. No obstant això, era una espineta que tenia clavada el príncep Enric i que ara s'ha pogut treure.

Per evitar més tensió a l'ambient, Enric va decidir passar la nit en un hotel i tornar als Estats Units l'endemà. Un viatge exprés que ha sorprès molts, atesa la salut de Carles. Tanmateix, mitjans britànics no descarten que es produeixi una nova trobada d'aquí a uns dies i que, fins i tot, vagi acompanyat dels seus fills.

➡️ Gent

Més notícies: