Imatge de Rocío Flores recolzada en el seu xicot Manuel Bedmar, tots dos posant

GENT

Manuel Bedmar fa un regal a Rocío Flores que trigarà molt de temps a oblidar

Manuel Bedmar ha aprofitat el dia dels enamorats per regalar a la seva parella un record que serà difícil que esborri de la seva ment

Manuel Bedmar ha fet un regal a Rocío Flores per Sant Valentí que la influencer no podrà oblidar en tota la vida. Encara que la neta de 'La más grande' no és gaire aficionada a celebrar aquest dia, ha revelat a les xarxes socials l'última sorpresa que li ha organitzat la seva parella actual.

La noia ha tornat al seu perfil d'Instagram per compartir noves dades sobre el seu últim viatge. Tal com ha confirmat ella mateixa, ha fet les maletes per passar uns dies a Roma al costat de l'amor de la seva vida.

Storie de Rocío Flores a Instagram somrient dins d'un cotxe amb una mà al pit
Rocío comparteix amb els seus seguidors el regal que li ha fet Manuel Bedmar | Instagram, @rotrece

Escapada que ha coincidit amb el dia dels enamorats. Per això, Manuel Bedmar no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora de regalar a Rocío Flores una entrada per veure des de dins el Colosseu romà. Detall que la influencer ha volgut compartir amb els seus més de 750 000 seguidors.

A través de les històries d'aquesta xarxa social, i muntada en un cotxe, l'excol·laboradora de televisió ha volgut felicitar aquest dia a tots els enamorats: "Feliç 14 de febrer. No us mentiré, mai m'ha agradat aquest dia, la veritat".

Rocío Flores considera que "l'amor es demostra sempre", però no ha pogut contenir l'emoció després de descobrir la sorpresa que li ha preparat Manuel Bedmar. "Tots els xicots regalen a les seves xicotes rams de roses, que a mi em flipen, i a mi el meu regalant-me l'entrada per al Colosseu romà".

Manuel Bedmar visita amb la seva parella el Colosseu romà: una experiència que Rocío Flores no oblidarà

Manuel Bedmar ha volgut tenir un bonic detall amb la seva xicota pel dia dels enamorats. Per això, durant la visita a Roma, no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora de comprar unes entrades per veure un dels seus grans monuments: el Colosseu romà.

Un detall que la mateixa Rocío ha revelat molt emocionada a través del seu perfil d'Instagram. Tot i això, la influencer no ha estat l'única que ha compartit informació sobre aquesta visita.

Storie de Manuel Bedmar a Instagram al Colosseu Romà de Roma amb una captura de Fermasi el 14 de febrer de 2024
Manuel anuncia des del Colosseu les dues noves incorporacions de Farmasi | Instagram, @manuelbedmar14

A través de les històries del seu perfil, Manuel Bedmar ha publicat una foto seva dins aquesta edificació. Moment que ha aprofitat per promocionar Farmasi, l'empresa que gestiona amb la seva parella.

"Ahir a la Fontana di Trevi es va unir a aquest projecte una emprenedora més. Sabeu què ha passat avui? S'hi ha unit una altra nova emprenedora", ha assegurat el xicot de Rocío Flores.

El juliol de 2023, Manuel Bedmar i la influencer van donar la benvinguda a Farmasi, el seu primer projecte laboral. Segons van anunciar en aquell moment, es tracta d'un negoci de màrqueting electrònic el principal objectiu del qual és la venda i distribució de productes de bellesa.

Rocio Flores i Manuel Bedmar al Festival Starlite Occident a 11 d'agost de 2023 a Marbella (Espanya)
Manuel Bedmar i Rocío Flores estan molt implicats amb el seu negoci | Europa Press

Ara bé, malgrat el compromís de tots dos, durant aquests mesos aquesta empresa no ha aconseguit esquivar la polèmica. Tant és així que diversos mitjans de comunicació van arribar a assegurar que es podria tractar d'una presumpta estafa piramidal. Cosa que no li va semblar gens bé a la influencer:

"Estic tan farta d'aquest tipus de notícies, passo olímpicament.[…]El sistema piramidal a Espanya està prohibit, abans de crear una notícia estaria bé que les persones s'informessin i revisessin la llei".

Avui dia, i després de passar aquest petit sotrac, Manuel Bedmar i Rocío Flores estan molt contents per tot allò que han aconseguit crear amb el seu esforç i dedicació.