Muntatge de fotos de primer pla de Sofía Cristoo plorant i, al costat, una imatge d'Àngel Cristo, el seu germà
GENT

L'actitud de Sofía Cristo després de sentir una forta insinuació sobre Ángel Cristo

Gema López ha insinuat que Ángel Cristo podria haver tingut un comportament molt dur amb Sofía Cristo en el passat

Sofía Cristo ha reaparegut a Espejo Público després de l'entrevista que el seu germà Ángel ha donat a De Viernes. Ángel Cristo acusa Bárbara Rey de ser una mala mare i promet que va fer xantatge a Joan Carles I. Sofía s'ha plantejat interposar una demanda contra el seu familiar i és en aquell moment quan Gema López ha insinuat una cosa molt rellevant.

Gema López ha preguntat a Sofía si en el passat va tenir motius per denunciar Ángel Cristo. La periodista recorda que li va arribar una informació fa anys relacionada amb el fort temperament del jove. En el seu moment ho va explicar a Bárbara Rey i ella ho va negar, però ara aquestes sospites han cobrat més pes que mai.

Sofía Cristo parlant de Bàrbara Rei a Espejo Público
Sofía Cristo ha donat la cara a 'Espejo Público' | Atresmedia

Sofía, en sentir el plantejament de Gema ha reaccionat en un to contundent. “No et contestaré. No vull entrar, no ho he fet mai i no ho faré”. S'ha negat a dir com va ser el comportament que va rebre per part del seu germà.

Sofía insisteix que de moment no vol saber res d'Ángel, de fet, ha pres una decisió crucial. “He bloquejat el meu germà i la seva xicota, perquè per a mi no té sentit el que està fent ell”. Després ha insinuat que el fill de Bárbara Rey podria tenir problemes psicològics, per això ha esclatat contra la seva família.

Sofía Cristo es planteja demandar Ángel Cristo

Sofia encara no sap si denunciarà Ángel Cristo per allò que va explicar sobre ella a De Viernes. Gema López ha insinuat que la DJ podria haver demandat el seu germà molt abans pel seu presumpte comportament. En aquell moment Cristo s'ha quedat callada i ha assegurat que mai no dirà res que deixi malament el seu familiar.

Plànol curt d'Ángel Cristo, amb cara seriosa, a la seva entrevista per al programa de Telecinco 'De Viernes'
Ángel Cristo ha acusat Bárbara Rey | Mediaset

La reacció de la filla de Bárbara Rey és molt important i ha donat a entendre que Gema no estava equivocada. Tot i això, la periodista no ha continuat incidint i ha respectat la prudència de la seva companya.

“Tinc a la premsa a sobre tot el dia i jo ho entenc perquè el tema és sobre la taula, però jo no he provocat això. Mentalment em genera una mica d'ansietat perquè allà on vaig hi ha periodistes”, explica la col·laboradora d'Espejo Público.