Fotomuntatge d'Ángel Cristo i Bárbara Rey amb Pilar Eyre
GENT

Pilar Eyre ho explica tot després de les polèmiques declaracions del fill de Bárbara Rey

Pilar Eyre ha assegurat estar completament 'estupefacta' després de les dures declaracions d'Ángel Cristo, fill de Bárbara Rey

Pilar Eyre ho ha tornat a fer. Ara, la periodista, ha volgut parlar de la vida de Bárbara Rey i de Joan Carles I. L'exvedette no està passant pel seu millor moment a causa de les dures declaracions del seu fill, Ángel Cristo, i la recent mort del seu germà, Salvador.

La vida de Bárbara Rey és coneguda per molts. Ha estat convidada a innombrables programes de televisió, on ella mateixa ha parlat de la seva vida privada. Però si per alguna cosa se la recordarà sempre, és per haver estat l'amant del rei Joan Carles I.

Bárbara Rey, el (supuesto) chantaje a Juan Carlos y su lucha por la supervivencia.

La relació de Bárbara Rey i Joan Carles

Després de la polèmica entrevista d'Ángel Cristo, fill de Bárbara Rey i germà de Sofía Cristo, Pilar Eyre ha volgut fer un breu repàs de l'artista. Segons explica, un dels capítols més famosos de la vida de Bàrbara Rey ha estat la seva relació amb el rei Joan Carles.

"Ella ha estat l'amant de Joan Carles durant dos períodes de temps. Abans del seu casament, des de l'any 1976 o 1977, i fins que es va casar amb Ángel Cristo el 1980. I després quan es va separar d'Ángel Cristo una altra vegada van tornar a estar junts fins a mitjans dels 90", sentència.

Davant el suposat xantatge que Bárbara Rey li va fer a Joan Carles, Pilar Eyre afirma que la mare de Sofía Cristo "ho va negar categòricament". A més, afegeix que segons Bárbara, la seva relació amb el rei l'havia perjudicat molt, arribant fins i tot a perdre la seva feina.

Ángel Cristo causa impacte

Després del pas del fill de Bárbara Rey per Telecinco, l'episodi del suposat xantatge a Joan Carles va tornar a agafar força. Unes declaracions amb les quals Pilar Eyre es mostra totalment "estupefacta", ja que assegura que Ángel Cristo sempre havia estat de part de la seva mare.

"Ángel Cristo era un nen que sempre anava amb la seva mare, molt dòcil, molt afectuós, va estar estudiant als Estats Units, mai havia donat cap problema i sempre havia estat al costat de la seva mare", afirma la periodista i escriptora.

Per a sorpresa de tots, Ángel Cristo va assegurar que el tema del xantatge de la seva mare al rei era totalment cert. A més, va afirmar que existien unes fotografies íntimes del pare de Felip VI i de Bárbara Rey, les quals havia fet ell mateix quan tenia tan sols 12 anys.

També va parlar d'unes caixes plenes de diners que hi havia a casa dels Cristo, diners en efectiu que pagava el rei Joan Carles a Bárbara Rey pel seu silenci. Fins i tot, tal com relata Pilar Eyre, Sofía Cristo treia diners d'aquestes caixes per a "els seus mals hàbits".

"D'una banda va corroborar totes les informacions que havien sortit fins ara d'aquest fet i, per altra banda, també va desmentir la seva mare, que s'ha passat molt de temps dient que ella no havia cobrat absolutament res del rei", afegeix Pilar Eyre.

L'anàlisi de Pilar Eyre

Pilar Eyre assegura que no pot condemnar Bárbara Rey per fer xantatge a Joan Carles. La periodista considera que tot el que ha fet l'exvedette al llarg de la seva vida, ja sigui per bé o per mal, ho ha fet en favor dels fills.

"Tot el que va explicar Àngel m'ha quedat un regust molt trist. A mi el que em demostra això, és aquesta lluita per la supervivència d'aquesta dona que crec que el rei, és veritat que no la va ajudar. Aleshores ella es va veure obligada a recórrer a això, menyspreable sens dubte”, comença.

"Però també és cert que ella era una supervivent. Venia de 10 anys de maltractaments horribles. Ella té cicatrius al seu cos que li ha deixat el marit amb les pallisses. Ella estava al pou i per sobreviure i seguir endavant, crec que va fer això", defensa Pilar Eyre.