Marc Cucurella amb cabell arrissat i barba, amb una imatge inserida en un cercle vermell que mostra la família en un estadi de futbol.
GENT

La preciosa família de Marc Cucurella, la revelació de La Roja: la dona i els fills

El futbolista català ja és pare de família i comparteix amb la seva dona una vida plena d'amor i felicitat

Marc Cucurella és molt més que un jugador del futbol. El defensa del Chelsea i membre de la Selecció Espanyola de Futbol té una història darrere que enamora tot aquell que la coneix. El de Barcelona ha complert els seus somnis com a esportista professional, però també ho ha fet a la seva faceta més personal.

Formar una família és una meta a què molts aspiren. Marc Cucurella ho ha aconseguit, i amb la seva parella Claudia Rodríguez, són pares de tres fills; dos nens i una nena. Tots cinc formen el millor equip del món i no dubten a mostrar la seva felicitat en xarxes socials.

El jove català està triomfant amb la seva participació a La Roja, i ara tothom vol saber qui hi ha darrere un peculiar físic. Es caracteritza per la cabellera arrissada i espessa, però a casa seva el coneixen per ser marit i pare de tres petits que segur que ja el tenen com un referent.

Marc Cucurella i una família de somni

Marc Cucurella i la seva dona comparteixen ciutat de naixement: Barcelona. Des que es van conèixer el 2018 no han permès que els seus camins se separin i, de fet, només han fet unir-se més. Mateo, Río i Bella són els tres fruits d'un amor que traspassa les pantalles.

Claudia Rodríguez, Marc Cucurella i els seus fills celebren l'aniversari d'un nen en una festa amb temàtica de la selva, decorada amb globus de colors, un pastís adornat amb animals i diverses postres en una taula. Post de Claudia Rodríguez a Instagram el 16 d'agost del 2023

Tenen com a costum regalar moments en família a través de les xarxes socials, per la qual cosa tots els seus seguidors saben bé de la seva vida. Viatges, aniversaris i ara molts partits de futbol. És així la vida d'una parella que s'admira mútuament.

Un amor que ha crescut com l'escuma

Es van conèixer dos anys abans de la pandèmia i tot just un any després va néixer el seu primer fill, Mateo. Dos anys després va arribar Río i en fa un, Bella. Els tres fills completen la felicitat d'una parella que no evita enviar-se elogis amb missatges d'amor i afecte.

La trajectòria de Marc Cucurella demostra que, malgrat ser jove, tot és possible si se sap què es vol. Per això, a més de ser futbolista professional, també s'ha atrevit a ser empresari.

El català dirigeix un campus de futbol a Barcelona i així pretén transferir els seus valors a les noves generacions de jugadors. Sens dubte, un exemple més per a la dona i els fills.

➡️ Gent

Més notícies: