Rosa Benito i Belén Esteban a 'Ni que fuéramos', Rosa en primer pla amb expressió seriosa i Belén en el fons parlant.
GENT

Belén Esteban, molt enfadada: per què ha trencat la seva relació amb Rosa Benito

La col·laboradora de 'Ni que fuéramos' s'ha sincerat sobre el que va passar amb l'ex d'Amador Mohedano

Belén Esteban ha decidit no callar. Des que la tertuliana fitxés per Ni que fuéramos no hi ha tarda en què no desvetlli dades sobre cares conegudes de la crònica social. L'últim, el programa de dimarts, en què la tertuliana explicava les raons per les quals no es parla amb la que va ser parella d'Amador Mohedano.

Belén va explicar el que va passar l'última vegada que va coincidir amb la que fos perruquera de Rocío Jurado. La de Paracuellos, després abans d'anar a un concert d'Isabel Pantoja, va decidir prendre alguna cosa en un restaurant amb el seu marit i altres amics. Estant allà, l'ex de Jesulín va veure entrar a Rosa Benito acompanyada d'un amic.

Primer plano de Belén Esteban con rostro serio en el programa ‘Sálvame’

Belén, llavors, va fer un gest a qui fos la seva companya durant anys a Sálvame. "Li somric i passa de llarg de mi", explicava la col·laboradora sense dissimular la seva sorpresa.

Belén Esteban ha destapat l'origen del seu conflicte amb Rosa Benito

Després d'això, l'ex de Jesulín va decidir acostar-se a la taula on era Rosa. Belén va saludar el seu acompanyant mentre Rosa "abaixava el cap". Després, segons el testimoni d'Esteban, Benito la mirava des de la seva taula "provocant", un gest davant el qual la de Paracuellos es va mantenir amb el cap ben alt.

Una tensa trobada que posa de manifest la inexistent relació de Belén Esteban i Rosa Benito. La tertuliana va comentar en una altra de les seves intervencions televisives que al seu dia li va retreure a Rosa que la seva filla Rosario en fes una exclusiva en què va parlar d'ella.

"Em va nomenar i ella no va donar la cara per mi. Hem estat íntimes i no en parlaré malament ni d'ella ni de Chayo, però primer la va manipular el seu marit Amador i després la seva filla", va explicar Belén, molt enfadada. Un moment en què va recordar, a més, que ella va ser l'única que va recolzar Mohedano quan ningú no la va creure amb Antonio Tejado.

"Em va posar verda i deia que jo havia venut a la seva mare i que m'havia rigut dels seus problemes", explicava sobre l'entrevista que Rosario va concedir a una coneguda revista. "Per ella a Supervivientes m'he matat i ho feia perquè l'estimava", assegurava sobre la qual considerava la seva amiga. Una amistat que avui dia està trencada i en la qual no sembla que sigui possible de moment una reconciliació.

Belén Esteban no té intenció de reconciliar-se amb Rosa Benito

Al programa d'ahir Belén es mantenia ferma a la seva postura. "A mi que t'he defensat com una boja", insistia Belén mirant a càmera.

Era llavors Kiko Hernández qui prenia la paraula per dirigir-se a "la nena que no canta", referint-se a Chayo Mohedano. El col·laborador va aprofitar la seva presència davant les càmeres per llançar-li una seriosa advertència. O deixa de dir-li maltractador o es veuran les cares als jutjats.

Muntatge de Rosa Benito i Belén Esteban somrient i mirant a càmera en pla mig curt

Unes paraules amb què queda del tot clar que ni Kiko Hernández ni Belén Esteban tenen intenció de resoldre les seves diferències amb la cunyada de Rocío Jurado.

➡️ Gent

Més notícies: