Dona sorpresa amb les mans a les galtes davant d'un teló vermell i una imatge borrosa en un cercle amb la bandera catalana.
GENT

L'actriu catalana que va començar la seva carrera a TV3 i ha fet el salt a Hollywood

De la televisió catalana a la fama global: Aquesta és la trajectòria d'una actriu coneguda per tot el món

Entre els talents catalans que han emergit de TV3 per conquistar el món de l'entreteniment, hi ha noms que brillen amb llum pròpia. Actors i actrius que, després del seu inici a la televisió regional, han escalat fins a assolir l'estrella internacional.

Un d'aquests casos és el d'una actriu que va començar la carrera a la petita pantalla catalana a principis dels anys 2000, enlluernant amb el seu talent i compromís des del primer moment.

Úrsula Corberó: Un inici prometedor a TV3

Úrsula Corberó va aparèixer per primera vegada a la sèrie Mirall trencat l'any 2002, on la seva interpretació la va destacar dins del panorama català. No va passar desapercebuda, ja que ràpidament va demostrar la capacitat per captar l'atenció del públic i la crítica.

Una nena somrient amb cabells llargs i foscos, vestida amb un suèter blau i una bufanda blanca, en un entorn verd.

Posteriorment, el 2005 i 2006, es va submergir al món de Ventdelplà , consolidant la seva presència a la televisió gràcies al personatge de Sara. Aquesta experiència li va permetre explorar i desenvolupar la seva habilitat actoral en un paper que va ressonar amb l'audiència.

Dues persones conversant en un entorn interior.

A l'any 2017 la seva carrera va fer un gir decisiu amb la seva participació en una sèrie que es convertiria en fenomen global: La Casa de Papel. En aquesta aclamada producció, Úrsula Corberó va interpretar a Tokio, un personatge icònic que va capturar la imaginació de milions d'espectadors arreu del món. Amb el seu carisma i habilitat per donar vida a personatges complexos, es va guanyar un lloc destacat al competitiu univers de les sèries internacionals.

De la televisió catalana a Hollywood

L'èxit de La Casa de Papel li va obrir les portes de Hollywood, on Úrsula ha sabut aprofitar cada oportunitat. Entre els seus projectes es troben pel·lícules com Snake Eyes, on va exercir un paper crucial, mostrant la seva capacitat per adaptar-se a diferents gèneres. També va brillar a Lift: un robatori de primera classe, al costat dels reconeguts actors, Kevin Hart i Sam Worthington.

Post d'Úrsula Corberó a Instagram amb un primer pla amb rostre neutre el 7 de setembre de 2023

Corberó no només ha conquerit audiències amb el seu talent actoral, també ha esdevingut una icona d'estil, col·laborant amb marques reconegudes i captant l'atenció de la indústria de la moda a nivell mundial.

El seu ascens meteòric des de TV3 fins a Hollywood és un testimoni de l'ardu treball, la passió i el compromís que ha dedicat a la seva carrera. Sens dubte, continuarà sent una figura rellevant al panorama de l'entreteniment, inspirant futures generacions d'artistes catalans a perseguir els seus somnis amb determinació i perseverança.

➡️ Gent

Més notícies: