Home amb samarreta vermella de la selecció espanyola de futbol assenyalant cap a la càmera, amb l'escut del FC Barcelona de fons.
FUTBOL

Marc Cucurella brilla a l'Eurocopa, però el Chelsea insisteix en un fitxatge del Barça

El lateral està a un gran nivell, però el seu club insisteix en el seu reemplaçament, que casualment és un culer

Marc Cucurella va fitxar pel Chelsea el 2022 per poc més de 65 milions d'euros, gairebé 40 per sobre del seu valor en aquell moment. El lateral, encara que ha estat un temps sense rendir gaire, s'ha guanyat, a poc a poc, un nom a la Premier League. En alguns moments, ha sonat com a possible fitxatge per al Barça, però ja va ser del club; s'ha format a la Masia.

El Barça no passa per un bon moment econòmic i totes les inversions i vendes han de ser encertades per evitar més problemes. Marc Cucurella es podria veure afectat per la mala situació del seu antic conjunt. El Chelsea vol un culer que reemplaçaria l'espanyol esmentat anteriorment.

Marc Cucurella pot ser reemplaçat pel del Barça

Aquesta temporada, Marc Cucurella ha jugat, aproximadament, la meitat dels partits possibles. Així i tot, ha donat 2 assistències i ha fet 1 gol, però sembla no ser suficient per al Chelsea. A l'Eurocopa està brillant i va tenir un gran paper al partit Espanya-Croàcia.

Marc Cucurella amb l'escut del Barça de fons

Si Marc Cucurella continua demostrant aquest talent a l'Eurocopa, el Chelsea es podria replantejar la gran inversió que vol fer. Els anglesos estan disposats a desemborsar al Barça 60 milions d'euros per Alejandro Balde. Confien molt en el nivell de l'espanyol i creuen que podria arribar a ser una peça fonamental per a l'equip durant els pròxims anys.

El Barça es podria estar plantejant acceptar la quantitat, ja que necessiten diners i no saben com tornarà Alejandro Balde de la seva lesió. El lateral està treballant de valent per tornar com més aviat millor, però mai se sap amb els problemes físics. El jugador del planter és un dels jugadors culers més ben valorats al mercat, i tot gràcies a la temporada passada.

Alejandro Balde mira al cel en una imatge en blanc i negre

Alejandro Balde, al radar del Chelsea

Aquesta temporada, abans de lesionar-se, Alejandro Balde no estava rendint al nivell que ens tenia acostumats. L'any passat va ser, sens dubte, un dels millors futbolistes del Barça. Però aquest any no estava sent així i va acabar relegat per Joao Cancelo, el lateral provinent del Manchester City.

Ara com ara, el Barça no acceptarà la seva sortida, ja que les altes esferes confien molt en Alejandro Balde i s'ho volen pensar millor. Així i tot, mai se sap què pot arribar a passar si es posen molts diners sobre la taula. Durant aquest mercat de fitxatges, en sabrem més sobre l'interès del Chelsea.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: