Un home somrient amb barba en primer pla, un edifici amb el logotip de “tv3.cat” al fons i una imatge borrosa de dues persones en un cercle vermell.
GENT

La foto de Ricard Ustrell fent un petó a un famós de TV3 que ha encès les xarxes

Ricard Ustrell ha passat la revetlla de Sant Joan a Menorca amb un company i amic de TV3

Ricard Ustrell, als seus 32 anys, s'ha consolidat com una de les figures més destacades del periodisme català. Nascut a Sabadell el 1990, la seva carrera es va enlairar ràpidament, portant-ho a ser el presentador de programes icònics de TV3 i de Catalunya Ràdio.

També és un dels personatges de la corpo més polèmics. De fet, just abans de convertir-se en pare per segona vegada, el català va ser víctima de moltes crítiques després d'un comentari desafortunat. Unes declaracions relacionades amb el programa especial de les eleccions.

La preciosa foto de Ricard Ustrell amb un famós de TV3

El presentador de Col·lapse ha passat la revetlla de Sant Joan a Menorca amb un famós de la televisió pública de Catalunya. Es tracta de Xavi Canalias, que és company del periodista. D'aquesta manera, Canalias ha compartit una preciosa imatge al costat del de Sabadell.

"Menorca Sant Joan 2024, amic incondicional", ha publicat al seu compte d'Instagram. En la instantània, podem veure els companys fent-se un petó a la galta. I és que no hi ha dubte que tots dos mantenen una relació d'amistat envejable. 

Dues persones es besen mentre usen mocadors vermells en un ambient interior il·luminat.

Ricard Ustrell i el seu Sant Joan més especial

Ricard Ustrell i la seva parella, Gemma Tarragó, han estat pares per segona vegada. La seva primera filla és la Lola, la qual va néixer el setembre de 2021 i aquest any farà 3 anys. Ara, la parella ha donat la benvinguda al seu fill Joan, un nom ple de significat per a Ricard Ustrell.

"Ha nascut el Joan i no podem estar més feliços! A partir d'avui m'aparto d'El matí de Catalunya Ràdio durant un temps. Ens retrobarem ben aviat! Seguirem emetent Col·lapse fins al 15 de juny", va començar el presentador al seu compte d'Instagram.

"Avui un altre Joan, Pere Tàpias, hauria complert 78 anys. Fem-nos creure en tot… I es parlarà de vida! Cap amunt! Visca!", va concloure. Com dèiem, un nom ple de sentiment, ja que va voler homenatjar el seu amic ja mort Pere Tàpias, el nom real del qual era Joan.

Sens dubte, aquesta revetlla de Sant Joan ha estat una de les més especials de Ricard Ustrell, ja que ha estat el sant del seu fill. I és que Joan es tracta d'un nom molt especial per al conductor del programa El matí de Catalunya Ràdio.

➡️ Gent

Més notícies: