Izah i Carles Francino somrient amb un castell i una platja de fons, al costat de dos anells daurats i centelleigs brillants.
GENT

El preciós racó de Catalunya on es van casar Carles Francino i Izah

La parella ha fet un desplegament d'amor i elegància que ha deixat sense paraules tots els convidats del casament

Carles Francino i Izah ja són marit i dona. I ho han celebrat amb magnificència. Envoltats de familiars i d'altres reconeguts actors del país, han formalitzat un amor de cinema.

El fill del popular periodista català amb el mateix nom ha celebrat l'amor que es té amb la seva dona en una preciosa cerimònia. Així s'ha pogut veure a les diferents xarxes socials de convidats i del mateix matrimoni. Vestits, vestits de somni i una parella que no podia estar més radiant.

Així estaven Carles Francico i Izah, en una festa que no ha deixat indiferent ningú al Castell de Tamarit. Justament el mateix lloc on també es van casar Andrés Iniesta i Anna Ortiz ja fa més d'una dècada. Aquest enclavament a la província de Tarragona no només captiva els que el visiten pel seu peculiar castell.

Un casament de pel·lícula

L'imponent mar posa el colofó d'or en un lloc perfecte per casar-se. Carles Francino i Izah han decidit celebrar una cerimònia religiosa a l'ermita del mateix lloc. És petita i recollida, per la qual cosa no tots els assistents van poder seure.

Fotomuntatge de Carles Francino amb el seu fill

I és que el casament de Carles Francino i Izah va estar ple de conegudes cares del món del cine espanyol. Andrés Velencoso, Macarena Gómez, Megan Montaner i Quim Gutiérrez en són un exemple. Tots ells han mostrat als seus perfils d'Instagram un desplegament de bellesa i elegància sense igual.

Això sí, els que veritablement van brillar van ser els nuvis. La cantant lluïa un preciós vestit de Pronovias amb detalls de punta i tall de sirena. També va lluir un discret i llarg vel i va mostrar amb orgull un gran ram amb flors blanques.

Un pare referent al món de la comunicació

Carles Francino és el pare de l'actor que s'ha casat amb la cantant Izah. El comunicador és un referent del món de la comunicació a Catalunya. Però més enllà de ser conegut per la seva professió, el periodista també guarda una bonica història personal al darrere.

El seu fill ja supera la trentena. Però, fruit de l'amor amb Gema Muñoz, va tenir dos fills més que s'emporten una considerable diferència d'edat amb el més gran. Un cop més, la vida mostra que els anys no importen si allò que es fa es forja des de l'amor pur i real.

➡️ Gent

Més notícies: