Fotomuntatge de Carles Francino amb una imatge de la seva dona, Gema Muñoz
GENT

Carles Francino: els seus fills desconeguts i un altre quasi tan famós com el seu pare

Carles Francino és pare d'un famosíssim actor, fruit del seu primer matrimoni, i té dos fills petits desconeguts amb la seva parella actual

Carles Francino és un dels comunicadors més estimats. El català gaudeix d'una àmplia trajectòria professional i és un dels periodistes més ben valorats del nostre país. Això no obstant, es coneixen pocs detalls de la seva vida privada.

La segona dona de Carles Francino i la seva parella actual és Gema Muñoz. El locutor de 66 anys, tal com ha anunciat diverses vegades, sent un profund amor per la seva dona. Tots dos es van conèixer quan Carles Francino va substituir Iñaki Gabilondo a Hoy por Hoy el 2005.

El que va començar sent una mera relació laboral, va acabar en amor de parella. No hi ha dubte que Carles Francino i Gema Muñoz han aconseguit formar una preciosa família de la qual se senten profundament orgullosos.

Els desconeguts fills de Carles Francino

Carles Francino i Gema Muñoz van donar la benvinguda al seu primer fill en comú, Iván, el 12 d'abril del 2010. Iván és el fill gran de la parella i ja té gairebé 14 anys. Dos anys més tard, el novembre del 2014, va néixer Lucía, la seva segona filla.

Després del naixement d'Iván, Carles Francino va decidir agafar-se la baixa per paternitat, cosa que, al seu moment, va ser molt criticada. "Jo ho vaig tenir molt clar, el primer és el primer, i la Llei d'Igualtat s'ha de practicar. Ja n'hi ha prou que no puguem estar els mateixos mesos que la mare".

"La meva feina a la ràdio és important, però hi ha prioritats. Molts no ho fan perquè no es creuen això de la igualtat i donen importància a altres coses. Però el naixement d'un nen és cosa de dos", va sentenciar Carles Francino davant les crítiques.

Se'n coneixen molt pocs detalls sobre els fills del locutor, ja que encara són molt petits. Tot i això, el fill més famós de Carles Francino va compartir una instantània amb els seus dos germans menors. Aquí teniu la preciosa fotografia.

Imatge de Carles Francino (fill) amb els germans petits

El fill més famós de Carles Francino

Tot i això, Iván i Lucía no són els únics de Carles Francino. El periodista va ser pare per primera vegada l'any 1980, quan tenia 23 anys, amb la seva primera dona. El primogènit del català es diu com ell i és un famosíssim actor.

Per Carles Francino els seus tres fills ho són tot, així ho va anunciar en una entrevista a El País Semanal on va posar amb tots tres. "Ser pare és amor sense condicions i servitud sense límits", va confessar. Unes declaracions que posen sobre la taula el costat més familiar del locutor.

➡️ Gent

Més notícies: