Muntatge de Sonsoles Ónega i Susanna Griso
GENT

La cridanera resposta de Susanna Griso quan li pregunten per Sonsoles Ónega

La presentadora d''Espejo Público' s'ha sincerat sobre el que pensa de la seva companya d'Antena 3 Sonsoles Ónega

Susanna Griso ja fa gairebé dues dècades que està al capdavant d'Espejo Público. Un espai que s'emet en directe i des d'on aborda els temes de més actualitat de cada jornada. Un cop finalitzada la temporada, la presentadora d'Antena 3 ha fet balanç dels últims mesos sense oblidar-se de Sonsoles Ónega, que treballa a la mateixa cadena.

A la temporada televisiva que ara acaba, Susanna Griso ha vist com desapareixien de la graella alguns dels seus competidors. En concret El Programa de Ana Rosa amb què es va haver de mesurar per l'audiència durant molts anys. Ara és la seva companya, Sonsoles Ónega, la que comparteix horari amb Ana Rosa Quintana.

Fotomuntatge de Susanna Grisoo amb diversos televisors de fons

"Ara aquesta franja està perfectament coberta per Sonsoles", ha assenyalat la conductora d'Espejo Público.

Susanna Griso s'ha referit a la seva companya de cadena

Una resposta que deixa clar que Susanna Griso confia plenament en la feina de la seva companya. "La idea és que el format de Sonsoles Ónega creixi", afegia sobre l'espai que cada tarda presenta la guanyadora del darrer Premi Planeta.

Griso, a més, ha donat una dada fins ara desconeguda de la incorporació d'Ónega a Atresmedia. "És un fitxatge que es va portar molt en secret i, a més, es va jugar amb l'efecte sorpresa precisament per no fer-lo malbé".

Tot i la bona relació que hi ha entre les dues presentadores, el cert és que de vegades deixen a la vista les seves diferències. La mateixa Susanna Griso revelava fa uns quants mesos que un dels seus treballadors més estimats va decidir passar-se a l'espai de Sonsoles després de conèixer que la madrilenya arribava a la cadena.

"El rei és… ell. Em vas abandonar per Sonsoles Ónega i et trobo a faltar tant", escrivia Griso amb una foto, en què apareixia l'operador de càmera Juanfra Romero, anomenat afectuosament 'Príncep'.

Sonsoles no trigava a respondre a la seva companya de cadena. Dos emojis deixaven clar que, més enllà de rancúnies, no es penedia d'haver fitxat algú de l'equip d'Espejo Público.

A  finals de 2023, Susanna Griso concedia una entrevista a Pronto. Una xerrada en què feia entendre que la professió és així i que es porta molt bé amb Sonsoles Ónega.

Susanna Griso ha deixat a la vista com es porta amb Sonsoles Ónega

"La meva companya ho està fent francament bé i m'alegro moltíssim per ella", va reconèixer. I va afegir: "Ens creuem pels passadissos, ens donem ànims i ens estimem". Unes paraules que deixen clar que, lluny d'enfrontaments, les dues periodistes són molt bones companyes.

Muntatge amb la cara de Susanna Griso i Ana Rosa Quintana, totes dues presentant un programa

Ara és Sonsoles Ónega qui compta amb Ana Rosa com a rival a les tardes. Sobre això també es pronunciava la presentadora d'Espejo Público a l'esmentada revista: "Estic una mica més descansada. Ara la pressió és per a Sonsoles, ha, ha", reconeixia amb un toc d'humor.

➡️ Gent

Més notícies: