Paloma Cuevas amb cabells llargs i solts, amb una imatge inserida en un cercle vermell que mostra Raphael i Natalia Figueroa i un emoji de cara pensativa.
GENT

Paloma Cuevas pren una decisió important i molts recorden a la dona de Raphael

La parella de Luis Miguel ha tingut un gest que demostra que té molt en comú amb Natalia Figueroa

Paloma Cuevas és testimoni excepcional de tots els concerts que la seva parella, el cantant Luis Miguel, ofereix aquests dies al nostre país. La cordovesa s'ha convertit en un dels grans suports de l'artista a cadascun dels seus compromisos professionals. Paloma, molt discreta sempre amb la seva vida privada, ha pres una decisió que té molt a veure amb Natalia Figueroa, parella d'un altre reconegut artista del panorama nacional.

La dissenyadora ha estat acompanyant a Luis Miguel durant les seves darreres actuacions. Un fet del qual la periodista Beatriz Cortázar ha estat testimoni en un dels concerts que el mexicà ha ofert a Madrid.

Segons la tertuliana, Paloma no se situa a la grada i tampoc a la zona vip. No es deixa veure perquè "entén que el protagonisme ha de ser només per a l'artista", ha matisat.

Beatriz Cortázar aclareix la connexió entre Paloma Cuevas i la dona de Raphael

La dissenyadora gaudeix de l'espectacle des del backstage "com tota la vida ha fet Natalia Figueroa quan acompanyava a Raphael a les seves gires". Paloma espera que finalitzi el concert per reunir-se amb l'artista i abandonar el recinte al mateix vehicle.

Susanna Griso, presentadora d'Espejo Público, va revelar el parador de Paloma durant el concert al madrileny estadi Santiago Bernabéu. Unes declaracions amb què confirmava la versió aportada per Beatriz Cortázar.

Muntatge de Luis Miguel en esmòquing somrient i ben pentinat al costat d'una foto de Paloma Cuevas arreglada i amb un somriure d'orella a orella

“Es queda al backstage, ja sabeu que ella és molt discreta. Ha anat a moltíssims concerts, m'ha dit que n'ha anat a 150. Es queda allà darrere”, confirmava la periodista.

Queda clara la raó per la qual Paloma Cuevas no s'ha deixat veure en cap de les actuacions de l'artista. La veritat és que des que van començar tots dos s'han esforçat molt per cuidar totes i cadascuna de les seves aparicions públiques. El cantant i la dissenyadora prefereixen gaudir del seu amor a la més estricta intimitat lluny dels focus.

Paloma Cuevas prefereix quedar-se en un segon pla donant protagonisme a Luis Miguel

Ja són diversos milers de persones els que han vist en directe el mexicà en la seva gira per Espanya. A l'artista l'espera un estiu apassionant el nostre país que podrà viure al costat de Paloma.

És clar que la dissenyadora no se sent còmoda sent el centre d'atenció. És per aquest motiu pel qual no s'ha deixat veure en públic com han fet altres famosos al concert de Luis Miguel.

Raphael i Natalia Figueroa posant a la catifa del Festival de Cinema de Màlaga

Una cosa molt similar a la història d'amor que ja dura més de mig segle entre el cantant Raphael i la seva dona Natalia Figueroa. L'artista, que segueix en actiu als 81 anys, ha comptat sempre amb el suport de la mare dels seus tres fills al llarg de tota la seva carrera. Una història d'amor que si ha cridat l'atenció per alguna cosa és per la discreció.

➡️ Gent

Més notícies: