Muntatge d'Antonio David Flores seriós amb una camisa de colors i Rocío Jurado seriosa amb els llavis vermells

GENT

Antonio David Flores parla clar sobre l'error que ha tingut amb Rocío Jurado

Després d'un comentari desafortunat sobre Rocío Jurado al seu canal de YouTube, Antonio David Flores s'ha vist obligat a demanar perdó

Antonio David Flores es va veure esquitxat recentment per una polèmica que va tenir a veure amb Rocío Jurado. És habitual que en els seus directes des del seu canal de YouTube diversos col·laboradors aportin el seu punt de vista sobre alguns temes d'actualitat. Normalment, el fil argumental d'aquestes intervencions té la filla de 'La Más Grande' com a tema principal.

En aquest sentit, l'ambient es caldeja i els defensors d'Antonio David acaben opinant de manera desmesurada. És el que va passar fa uns dies quan Paqui, una de les col·laboradores, va fer un comentari desafortunat sobre la Jurado. Encara que al principi el seu error no va ser censurat pel malagueny, finalment ha acabat demanant perdó.

Antonio David es pronuncia sobre la sentència amb Rocío Jurado: demana perdó pel comentari desafortunat d'una col·laboradora

Rocío Jurado és una de les artistes més consagrades i estimades del nostre país. Al marge de les intervencions de la seva filla, és innegable que té seguidors que la respecten per sobre de tot.

Per això, quan una de les col·laboradores d'Antonio David Flores va abocar un comentari molt desafortunat, les xarxes van reaccionar. "Això mateix podria haver pensat la teva mare quan es va foll*** a Enrique Vernetta", va deixar anar sense objeccions Paqui, una de les presents a la tertúlia.

El comentari es va fer com a resposta a la dona de Fidel després d'afirmar a Bake Off que li agradaria "canviar coses del passat". Antonio David, lluny de censurar les seves paraules, va reaccionar de manera irònica i sense poder amagar el riure. Moment que va ser recollit a la xarxa social X i que va deixar l'exguardia civil en molt mal lloc.

Captura d'Antonio David Flores a YouTube assegut en una cadira amb un micròfon el 8 d'octubre de 2023
Antonio David ha demanat perdó pel comentari sobre Rocío Jurado | YouTube, Antonio David Flores

Ara, a l'emissió del seu últim directe, el pare de Rocío Flores s'ha pronunciat sobre aquest error de la tertuliana. Conscient de l'enrenou que ha causat la seva nul·la reacció a aquest comentari inapropiat, Antonio David ha acabat demanant perdó.

"Us transmeto les disculpes dels meus col·laboradors i les meves, com a responsable de cadascuna de les persones que col·laboren al canal", ha dit. "Aquest és un canal lliure on no hi ha cap guió preestablert", afegia per justificar els fets.

Antonio David Flores fa un pas enrere amb Rocío Jurado

Antonio David sempre ha jugat a dues bandes amb el nom de Rocío Jurado. D'una banda, semblava que li feia respecte per tractar-se de l'àvia dels seus fills i una de les grans icones del nostre país.

Tot i això, l'hemeroteca porta a col·lació que no sempre va ser així. La primera dada que ens vam trobar és l'enorme demanda que va interposar la xipionera i que l'exguardia civil va acabar perdent. Va ser arran d'unes declaracions de Rocío on parlava de la “mala vida” que el malagueny havia donat a la seva filla.

Muntatge d'Antonio David Flores seriós amb un mocador gris al coll i Rocío Jurado vestida de blau
Antonio David no sempre ha respectat Rocío Jurado | e-noticies.cat

El pare de Rocío Flores la va demandar i li va demanar mil milions de les antigues pessetes, però va acabar perdent als Tribunals. Va ser condemnat a pagar les costes i, segons va publicar Vanitatis, el 2021 encara no havia saldat el deute.

Una altra de les vegades que va apuntar a l'artista va ser després de l'emissió de Lazos de sangre dedicada a Rocío. Profundament molest per la intervenció de la seva exdona parlant de la seva mare, va amenaçar de revelar "el que no s'explica", de la Jurado.

Amb aquest advertiment, deixava entreveure que existia una cosa una mica tèrbola a la vida de la xipionera que ha estat ocult. De fet, així va titular un dels seus directes amb la promesa d'estirar la manta i explicar-ho tot. Cosa que no va acabar fent, però que li va servir per generar interès i posar el focus sobre la seva persona.