Fotomuntatge de Pilar Eyre i Julia Otero
GENT

Pilar Eyre encén les xarxes amb la seva última foto després de l'adeu de Julia Otero

Julia Otero deixarà de presentar les tardes a Onda Cero després de gairebé 20 anys en antena


Inesperat adeu. Julia Otero deixarà de presentar les tardes a Onda Cero després de gairebé 20 anys en antena i serà rellevada pel periodista Jaime Cantizano. Una notícia que ha suposat un gerro d'aigua freda per a tots els seguidors i les seguidores de la gallego-catalana.

Cal recordar que d'aquí poc, Julia Otero farà 65 anys. D'aquesta manera, aquest podria ser el motiu principal pel qual la periodista hagi decidit reduir la seva jornada laboral. Tal com ha publicat Informalia, Jaime Cantizano i Julia Otero s'intercanviaran els programes a l'emissora del grup Atresmedia.

Tal com s'ha informat, el motiu d'aquest canvi és degut a una decisió de la mateixa Júlia Otero. I és que la periodista hauria comunicat a la direcció d'Onda Cero la seva intenció de reduir la seva presència als micròfons. Alhora, Jaime Cantizano abandonarà la cadena pública, on treballa actualment, a partir del mes de juny.

Muntatge de Jaime Cantizano amb el logo d'Atresmedia

Pilar Eyre encén les xarxes amb una foto de Julia Otero

Pilar Eyre ha visitat aquest dimarts 16 d'abril el programa de Julia Otero. L'escriptora no ha dubtat a compartir una fotografia amb la seva companya, imatge que ha encès les xarxes socials. "Avui exclusiva a Julia en la Onda", ha escrit la de Barcelona al seu compte de X, abans Twitter.

Pilar Eyre ha compartit la instantània, just el dia que ha sortit a la llum l'adeu de Julia Otero del seu programa. Casualitat? No ho sabem. Els que és clar és que la publicació ha generat tota mena de comentaris lamentant la marxa de la periodista.

Imatge de Pilar Eyre amb Julia Otero

Julia Otero va patir un càncer de còlon

Cal recordar que Julia Otero es va veure obligada a apartar-se de la vida laboral a causa d'un càncer de còlon. La periodista va estar allunyada dels micròfons entre el febrer del 2021 i el gener del 2022. L'any 2023, va començar a conduir el programa Días de tele, però, després d'un any d'emissió, no va donar els resultats esperats.

Sens dubte, Julia Otero és una de les grans periodistes del nostre país i gaudeix d'una àmplia trajectòria professional. D'aquesta manera, ara comença una nova etapa de la seva vida on podrà dedicar-se més temps tant a ella mateixa com als seus éssers estimats.

➡️ Gent

Més notícies: