Muntatge amb Letizia i Màxima d'Holanda amb una imatge dels reis pujant a l'avió
GENT

La imatge de Letícia, rumb a trobar-se amb Màxima d'Holanda, que tots comenten

Els reis Letícia i Felip VI han posat rumb a Holanda, però abans de marxar han estat acomiadats amb honors

La reina Letícia està a punt de trobar-se amb una de les seves grans rivals, Màxima d'Holanda. Tot i que mai no han compartit públicament cap desacord, no hi ha dubte que totes dues competeixen ja no només en estil, sinó que tampoc s'endurien gaire bé.

Guillermo Alejandro i Máxima seran els amfitrions d'un esdeveniment històric que promet glamour i protocols. Sobretot, perquè comptarà amb la participació històrica de la princesa Amàlia, cosa que servirà per estrènyer llaços.

Els reis Letizia i Felip en arribar a l'aeroport de Barajas

Una trobada a què els reis Letícia i Felip VI ja han posat rumb d'allò més somrient. A més, han estat acomiadats entre honors. En aquest cas, i havent optat per un look senzill, la parella ha malbaratat una gran complicitat.

Així, arribaven a l'aeroport Adolfo Suárez de Barajas amb una gran naturalitat i xerrant de manera molt animada entre ells.

Curiosament, la relació entre Letícia i Màxima d'Holanda sempre hauria estat marcada per la tensió i els desacords. Així, aquest viatge d'Estat posarà a prova més que mai la relació que hi ha entre totes dues.

Els reis Letizia i Felipe posen rumb a Holanda

L'origen de la rivalitat entre Letícia i Màxima d'Holanda

Però quin va ser l'origen d'aquesta enemistat? Pel que sembla, durant l'època del regnat de Joan Carles I, les cases reials d'Espanya i Holanda s'enduien bé.

Encara més, Màxima va intentar integrar Letícia amb la resta de consorts, com és el cas de Mette Marit de Noruega o Mary de Dinamarca. Tot i que tot canviava el 2013, quan una desafortunada pregunta ho canviava tot.

Durant una visita a Espanya, a Màxima li van preguntar obertament si veia Letícia com la reina més adequada. Alguna cosa, davant del que ella es mostrava força concisa i tallant: "No puc respondre a això", deia.

La reina Letizia durant una de les seves trobades amb Màxima d'Holanda

Unes paraules que molestaven Letícia, que esperava més contundència per part seva. Des d'aleshores, la distància entre les dues reines s'hauria accentuat, donant peu a una rivalitat constant per veure qui és la millor vestida, la més elegant o la que cau més bé.

A més, a això s'hi afegeix que Màxima d'Holanda sempre ha mantingut una gran relació amb la infanta Cristina, amb la qual Letícia mai no s'ha acabat de portar bé.

➡️ Gent

Més notícies: