Primer pla de Concha Velasco somrient en una imatge d'arxiu

La novetat sobre Concha Velasco: el seu estat actual i la decisió del seu fill

Concha Velasco té un nou representant als mitjans de comunicació

Concha Velasco va ingressar en una residència de Madrid a mitjans del 2022 i des d'aleshores la seva vida ha canviat completament. En un primer moment va estar vivint amb un dels seus fills, però es va adonar que estaria millor en un centre especialitzat. Des d'aleshores són molts els rumors sobre el seu estat i recentment s'ha confirmat una novetat: la família ha nomenat un nou portaveu.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Concha Velasco, tota una mestra de la interpretació, té molts seguidors i el públic està preocupat. El seu fill Manuel, que també es dedica al món del teatre, va reconèixer que estava “delicada”. Tot i això, la situació està controlada gràcies als professionals de la residència on viu des de fa més d'un any.

Foto de Concha Velasco al costat del seu fill Manuel Martínez Velasco somrient, en 2017
Concha Velasco ha nomenat un portaveu | Europa Press

La família de Concha ha pensat que el més encertat és nomenar un portaveu per desmentir certes informacions. Han triat la presentadora Mariló Montero, una de les grans amigues de l'actriu. Mariló ha demostrat que es preocupa molt per ella, ja que ha renunciat a visitar-la per no condicionar el seu estat d'ànim.

Aquesta decisió ajudarà a calmar els ànims, ja que tothom vol saber com està Velasco.

“Li envio un petó, anar a veure-la no, però parlo amb el Manuel perquè visitar-la ja no ho veig recomanable. L'última vegada que la vaig veure va anar a l'hospital, així que li envio àudios i molts petons a través de Manuel, que crec que és el més prudent i correcte”. La periodista ha estat una de les darreres persones a donar informació sobre l'estat de Velasco i ho ha fet des de l'educació.

Concha Velasco: la seva situació des que és a la residència

Concha està en un centre especialitzat, situat a prop del domicili dels seus fills, així que està acompanyada en tot moment. Manuel Velasco ha reconegut que la seva mare està en una situació vulnerable i, per això, no vol que circulin “informacions tendencioses”. La gran novetat és que a partir d'aquest moment comptaran amb ajuda per explicar la veritat.

Plànol curt de Mariló Montero a l'esdeveniment organitzat per Moët & Chandon Effervescence per celebrar el Nadal, a 30 de novembre de 2022, a Madrid
Mariló Montero té una nova missió | Europa Press

Mariló Montero ha estat nomenada portaveu de la família i exercirà com a tal durant una temporada. La presentadora va reconèixer que Velasco havia acabat a l'hospital després de la darrera reunió que van tenir i per això no el vol visitar.

Segons explica un testimoni a JALEOS, “Manuel no pot més, està esgotat i al límit”, per això ha apostat per Mariló. L'amiga de Velasco s'encarregarà d'informar-ne quan hi hagi alguna circumstància anòmala.