Primer plànol de Concha Velasco amb rostre neutre en un teatre

La salut de Concha Velasco torna a ser notícia amb l'aparició d'un testimoni definitiu

Un testimoni confirma el que més es temia de Concha Velasco

Màxima preocupació per Concha Velasco. I és que, els últims dies, el nom de l'actriu no ha parat d'estar en boca de tots els mitjans a causa del seu estat de salut delicat.

Després que Mariló Montero comparegués davant els mitjans i expliqués que ja no visitaria Concha Velasco perquè era "el més prudent i el més correcte", van saltar totes les alarmes.

Tot i que el seu fill Manuel sortís a desmentir públicament un empitjorament de Velasco. No obstant, ara, la salut de Concha Velasco torna a ser notícia perquè acaba de sortir un testimoni definitiu que aclareix tots els dubtes.

Concha Velasco: una amiga revela la crua veritat

Han passat uns dies des que Mariló Montero va deixar entreveure com es trobava de salut actualment Concha Velasco. Ara, a aquest testimoniatge se li'n suma un altre que seria clau per entendre per la situació que està travessant la mateixa Concha Velasco.

En aquesta ocasió, Mari Ángeles Grajal s'ha sincerat amb els mitjans respecte al veritable estat de salut de Concha Velasco, la seva amiga. La vídua de Jaime Ostos enviava un missatge de suport i d'afecte als familiars de Carmen Sevilla, que va morir aquest dimarts, i de Concha Velasco.

Primer plànol de Concha Velasco emocionada
Concha Velasco podria no estar tan estable com assegura el seu fill | Telemadrid

"A les dues les he adorat. Crec que he tingut la seva estima sempre, i amb la Concha hi vaig parlat fa un parell de mesos", començava dient.

Sens dubte, el que va dir a continuació l'amiga de Concha Velasco va acabar confirmant el que més es temia de l'actriu.

Imatge de Mari Ángeles Grajal, vídua de Jaime Ostos, parlant de l'estat de salut de Concha Velasco
L'amiga de Concha Velasco ha confessat tota la veritat | Europa Press

"Està molt malament, molt malament, però que és qüestió de vida. El Jaime va morir amb 91 anys fa any i mig, i a tots ens tocarà; a tu, a mi. Visquem el dia a dia, és el que ens podem portar per davant", va ser l'únic que va dir sobre la salut de Concha Velasco.

I és que la mare de Jacobo Ostos ha estat la primera persona propera a la cantant que ha confirmat que, en efecte, Concha Velasco es troba en una situació summament delicada, malgrat els molts intents del Manuel, el fill d'aquesta, en dir-ho contrari.