Primer pla d'Ana María Aldón, molt enfadada, defensant-se de les acusacions a 'Fiesta'

Ana María Aldón dedica unes paraules sorprenents a José Ortega Cano

Ana María Aldón ha superat els seus problemes amb José Ortega Cano, però no perdonarà fàcilment

Ana María Aldón ha confirmat que es casarà amb Eladio, l'empresari asturià que li ha robat el cor. Està travessant un dels millors moments de la seva vida, tot i que arribar a aquest punt no li ha resultat fàcil. Ha tornat a parlar de José Ortega Cano i ha sorprès tothom amb una reflexió que l'afecta i que podria reobrir la guerra.

Ana María Aldón ha participat en una desfilada de moda i ha reconegut que finalment ha deixat enrere les ombres del seu passat. Trencar amb Ortega Cano no li va resultar gens fàcil, però el seu discurs sempre ha estat el mateix. El vertader motiu de la separació no estava relacionat amb el torero de manera directa.

Imatge d'Ana María Aldón somrient durant el photocall d'una desfilada de moda a Ponferrada (Espanya)
Ana Mría Aldón ha parlat més clar que mai | Europa Press

Ana María insisteix que la família de José Ortega Cano no li va donar el seu lloc perquè mai no hi va confiar. Quan va començar a relacionar-se amb el torero no era una cara coneguda i la van acusar d'estar buscant fama i diners. El temps ha demostrat que els sentiments d'Aldón eren completament sincers, ja que ha estat amb Ortega en els seus pitjors moments.

Ana María ha passat pàgina, li va costar molta feina adonar-se del que volia i ara no deixarà de lluitar per això. No oblida, però, les experiències que va viure amb José i per això li ha dedicat unes paraules.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Ana María Aldón: les seves paraules sobre José Ortega Cano

A Ana María li han preguntat per la seva boda amb Eladio i per la reacció de José Ortega Cano. “Bé, cadascú segueix la seva vida i els que hem tingut una persona al nostre costat i no s'ha arribat a bon fi, doncs res. En aquest cas, com ha estat tot televisat i tot públic, doncs es coneix”, ha respost.

El pitjor ha estat la frase que ha pronunciat després: “Mira, quan no t'estimen en un lloc, mira que et recullen bé en un altre. Aleshores sempre hi ha un pitjor”, diu amb un somriure. Ha fet referència al bon tracte que rep per part d'Eladio, que en tot moment li ha donat el seu lloc.

Post d'Ana María Aldón a Instagram amb la seva parella amb les cares juntes en un restaurant a la platja el 17 de juliol de 2023
Ana María Aldón ha trobat l'amor | @anamariaaldon, Instagram

Aldón es queixa que José no la va valorar, per això recalca que Eladio sí que li està demostrant els seus sentiments. “Jo parlo d'Eladio perquè em té boja i estic superfeliç”, recalca.

Tot això ha sorprès molt perquè tots dos havien acordat mantenir una relació cordial. El moviment d'Aldón pot ressuscitar la polèmica que van tenir en el passat.