Primer pla d'Ángela Portero mirant a càmera somrient

Els fills d'Ángela Portero i tot el que se sap de la seva vida fora de Telecinco

Ángela Portero mostra a través de les xarxes com és la seva vida i la dels seus fills lluny de la televisió

Ángela Portero ha revelat, a través de les xarxes socials, alguna dada sobre els seus fills, encara que, això sí, de manera molt concisa. I és que la periodista no ha tingut cap problema a compartir amb els seus seguidors diverses pistes sobre la seva vida familiar.

No hi ha cap dubte que aquesta comunicadora del cor és una de les professionals més reconegudes dins la pantalla petita. Però, malgrat la seva rellevància dins els mitjans de comunicació, sempre ha sabut separar la seva vida privada de la seva carrera professional.

De fet, durant tota la seva carrera professional, han estat comptades les ocasions en què Ángela Portero ha revelat alguna informació sobre els seus tres fills. No obstant això, quan donem una ullada a les seves xarxes socials, aquesta situació canvia completament.

Ángela Portero plora al programa d'Así es la vida'
Ángela Portero fa 28 anys que treballa en el món de la comunicació | Telecinco

En alguna ocasió, i a través del seu compte d'Instagram, la televisiva comparteix com és la seva vida fora dels platós. Tanmateix, són els seus fills els que sempre acaben acaparant totes les mirades.

Ángela Portero presumeix dels seus fills a les xarxes socials

Malgrat el seu hermetisme a la televisió, Ángela Portero no ha tingut cap problema a compartir, durant aquests anys, diversos aspectes de la seva vida personal a través de les xarxes.

Tal com podem veure, el seu compte d'Instagram és l'aparador on la comunicadora mostra com és la seva vida lluny dels platós. Segons es pot apreciar a les diferents publicacions del seu perfil, una de les seves grans passions és la mar.

Cosa que no és estrany, ja que Ángela Portero ha tingut la sort de viure-hi sempre a prop. I és que, encara que va néixer a Santiago de Compostel·la, la seva família aviat es va traslladar al País Basc, on va créixer fins que es va traslladar a Madrid.

Post d'Ángela Portero a Instagram davant d'unes taules de pàdel surf i amb banyador el 30 de juny de 2022
Ángela Portero és una apassionada de la mar | Instagram, @angelaporterooficial

Per això, i de manera molt recurrent, la periodista sol compartir alguns dels millors moments al costat de la mar. I és que, tal com es pot apreciar, és una apassionada de les activitats marítimes, com ara el surf de rem.

A més, alguna vegada, Ángela Portero ha volgut presumir dels seus fills públicament. I prova d'això són algunes de les publicacions que comparteix al seu perfil d'Instagram.

Tal com ha transcendit aquests anys, la col·laboradora de televisió és mare de tres fills. Però, a desgrat seu, cap d'ells ha volgut seguir els seus passos, malgrat pertànyer a una família de periodistes.

Primer pla d'Ángela Portero amb el rostre neutre
Ángela Portero presumeix dels seus fills a les xarxes socials | Europa Press

Encara que Ángela Portero sempre ha intentat protegir-los màxim possible, de tant en tant deixa al descobert algun aspecte de les seves vides. Tot i això, l'última vegada que en va publicar una imatge va ser durant l'estiu de 2020.

Aquell any, la televisiva i la resta de la família van fer la maleta per passar uns dies a Itàlia. Viatge que va voler immortalitzar a través de diverses fotografies. Però, sens dubte, la que més va cridar l'atenció, va ser una que estava protagonitzada per les seves dues filles.

Com es podia esperar, aquesta instantània no va passar desapercebuda per als usuaris d'aquesta xarxa social. I és que tots coincidien en el mateix: en la gran bellesa de les joves i en la seva gran semblança amb Ángela Portero.

I encara que la seva vida familiar sembla gairebé perfecta, fa uns mesos, van patir una trista pèrdua. El 2 de maig passat, el seu gos va morir després de catorze anys al seu costat.

“La pena és massa immensa per poder dir res més. Gràcies, Sebas, per tant”, va escriure Ángela Portero, amb un vídeo emotiu de la seva estimada mascota.