Toni Cruanyes amb barba i cabell canós, vestit amb vestit i corbata, parlant davant d'un fons d'una ciutat costanera amb mar i cel blau.
GENT

El petit poble de mar on va néixer Toni Cruanyes de TV3: amb platges encantadores

El presentador ha desenvolupat part de la seva carrera periodística lluny del municipi que el va veure néixer

Toni Cruanyes és un dels presentadors d'informatius de TV3 més coneguts. El seu carisma i professionalitat li han permès colar-se a casa de milers de teleespectadors de la cadena catalana. Veure'l en la seva faceta més periodística és un habitual, el que pocs saben és què és de la seva vida privada.

Toni Cruanyes va néixer a un petit poble costaner de la província de Barcelona. Segur que molts el coneixen perquè és el seu lloc de vacances. I és que Canet de Mar és el lloc somiat pels amants del mar.

Situat a la comarca del Maresme, en els darrers anys ha estat un dels nuclis més afectats pel creixement de la gran capital. El que abans es limitava a ser un poble de pescadors, avui dia ha crescut a passos de gegant. Actualment, té més de 15.000 habitants i cada cop són més les persones les que decideixen mudar-se fins a aquest enclavament costaner.

Toni Cruanyes i el seu poble a prop de Barcelona

Canet de Mar se situa a menys de 50 quilòmetres de Barcelona, ciutat on treballa el periodista. Pels que busquen una platja lluny de la gran ciutat, poden gaudir d'una de fins a 2.100 metres de longitud. A més, l'oferta turística és àmplia i l'oci i la restauració són a l'ordre del dia.

Fotomuntatge de Toni Cruanyes amb logo del 'TN vespre' de TV3

Toni Cruanyes no oblida els seus orígens, encara que la seva vida actual està totalment lligada a la ciutat comtal. El presentador de l'informatiu de TV3 es va llicenciar en periodisme i ciències polítiques a la Universitat Autònoma de Barcelona. Però també va continuar amb la seva carrera a Escòcia i Florència.

Més enllà de la televisió, també ha participat en mitjans de comunicació escrits. Així com a la ràdio de les Nacions Unides, per la qual cosa mostra que el seu compromís amb la professió és ampli. També va ser corresponsal de TV3 a París, càrrec que va deixar per presentar un renovat Telenotícies Vespre.

Una carrera que no sempre brilla

Toni Cruanyes és un referent i una aposta segura per a la cadena catalana. Tot i això, fa uns dies no va obtenir la millor de les notícies. L'audiència no li va donar tota la confiança que li sol regalar i les dades de share van mostrar una baixada que van fer trontollar la seva estabilitat.

És possible que tot formi part d'un cicle, ja que ningú no dubta de l'experiència d'un dels periodistes més consolidats.

➡️ Gent

Més notícies: