Fotomuntatge de Toni Crunayes amb les instal·lacions de TV3 de fons i una emoticona trista
GENT

L'audiència de TV3 confirma la notícia més agredolça a Toni Cruanyes

Toni Cruanyes és un dels presentadors estrella de TV3, no obstant això, ha rebut una mala notícia de l'audiència

Toni Cruanyes ja fa 10 anys que està al capdavant del TN Vespre, un dels programes de més audiència de TV3. I és que podríem afirmar que és un dels presentadors estrella de la televisió pública de Catalunya.

Tot i això, tal com ha anunciat l'analista de televisió Rocco Steinhäuser, el presentador s'ha aixecat amb una notícia agredolça. I és que després de l'emissió dels informatius d'aquest dimecres passat, el català no ha obtingut els resultats esperats.

Toni Cruanyes rep una notícia agredolça de l'audiència de TV3

Cal recordar que la competició futbolera està alterant les dades d'audiència dels programes habituals de TV3. Així doncs, el TN Vespre no ha estat una excepció. Aquest dimecres 19 de juny, Toni Cruanyes va aconseguir 337.000 espectadors i un 18,7% de quota de pantalla.

Si bé és cert que els resultats obtinguts no estan gens malament, la veritat és que si els comparem amb emissions anteriors, Cruanyes ha perdut espectadors. D'aquesta manera, el TN Vespre ha perdut mínim 80.000 espectadors i 3 punts de share.

Imatge primer pla de Toni Cruanyes amb la barba gris

Toni Cruanyes i Carles Costa, les estrelles del TN Vespre de TV3

Toni Cruanyes va néixer el 8 de setembre de 1974 a Canet de Mar. Es va formar en Periodisme i Ciències Polítiques, desenvolupant una carrera diversa al món de la comunicació, tant en mitjans impresos com en televisió.

A TV3, la seva trajectòria és àmplia i variada. Es va destacar com a corresponsal a París i després a Londres, però, és més reconegut pel seu paper com a presentador del Telenotícies Vespre.

Fotomuntatge de Carles Costa i Toni Cruanyes

I és que tal com hem anunciat anteriorment, es tracta de l'informatiu de més audiència de la cadena. Gràcies a les seves aparicions en pantalla dia rere dia, Toni Cruanyes ha aconseguit guanyar-se la simpatia i la confiança del públic.

Per la seva banda, Carles Costa va néixer també el 1974 i és un altre pilar clau als informatius de TV3. Va iniciar el seu camí als mitjans a una edat primerenca i, igual que Toni Cruanyes, ha dut a terme una notable carrera internacional.

El més fascinant de les seves trajectòries és com tots dos han seguit camins paral·lels però complementaris. Mentre que Toni Cruanyes ha estat una presència constant al TN Vespre, Carles Costa ha participat en diversos programes.

➡️ Gent

Més notícies: